28.9.2016

Deluxe-verkkarit

Olin reilu viikko sitten pienellä ex-tempore-shoppailukierroksella; Granin Halissa nämä Oúin housut osuivat sekä silmään (kaunis harmaan sävy) että käteen (ihanan pehmeät). Sovitin normaalikokoani 40, mutta ne olivat valtavan suuret, eikä pienempää löytynyt varastosta, joten kaupat jäivät tekemättä. Lauantaina sitten löysin samat housut Nectarinesta, ja oikea koko olikin peräti 36 - ihan hyvä siis, etten lähtenyt arpomaan ja tilamaan tällä kertaa nettikaupasta, vaikka sitäkin vaihtoehtoa tietysti harkitsin [ensimmäisenä]! Ystävänikin osti samat housut itselleen, joten näistä tuli meidän yhteinen suosikkimalli :-)

neule Michael Kors
housut Oúi
kengät Boden

Mies kuvaili housuja aamulla luksusluokan verkkareiksi (!), mutta päätin silti laittaa ne töihin - ja korkkareiden kanssa pöksyt ovat mielestäni ihan toimistokelpoiset, vai mitäs tykkäätte?

Matsku oli kyllä sen verran pehmeää ja joustavaa, että polvipussit ilmestyivät jo heti päivän käytön jälkeen - eikä näitä nyt ihan joka käyttökerran jälkeen voi pestä, joten kastelin housut kevyesti sumutepullolla, ja toivon, että lahkeet oikenisivat sillä.

Kenkiä vaihtamalla asun ilmekin vaihtuu paljon rennommaksi, ja Jenkkeihin lähtevä ystäväni jopa pohti, josko nämä olisivat hyvä matkustusasu, ja todellakin: siisti, mutta mukava toimii aina lentokoneen ahtaissa tiloissa!

Olen muuten vältellyt sukkien tai sukkisten käyttöä viimeiseen asti, mutta nyt on kieltämättä ollut parina aamuna vähän hoopo olo, kun itse liikun "paljasjaloin" ja osalla jengistä on jo hanskat kädessä ja talvinilkkurit jalassa... Kohta on siis pakko antaa syksylle periksi - viimeistään siinä vaiheessa, kun aamulla on pakkasta! Ja voi hyvänen aika, miten syksyinen keli nyt illalla olikaan: olin koiran kanssa lenkillä (paljon muita ei sitten ulkona näkynytkään...) ja oli pimeää, satoi ja tuuli tuntui menevän vaatteista läpi. Huh huh, sieltä se kaamos tulee, eikä meillä ole vieläkään perinteistä joulumatkaa varattuna :-(

Syksyn tulon huomaa myös siitä, miten väsymys alkaa painamaan työpäivän jälkeen: tänään(kin) nukuin pitkät päikkärit ennen kuin jaksoin lähteä koiran kanssa ulos, ja silti nyt väsyttää uudestaan, vaikkei kello käy vielä edes puolta yötä! Rautakuuri voisi olla paikallaan, siitä on ollut usein apua pieneen väsymykseen (kun ei siis ole kyse minkäänlaisesta uupumuksesta).

No mutta, nyt vetäydyn yöpuulle; teen taas aamulla kotoa käsin töitä, eli saan ihan rauhassa juoda hyvää kahvia ja nauttia oman kodin hiljaisuudesta ennen kuin suhaan iltapäiväksi toimiston hulinaan. Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva housut ja toi materiaali on ihana. Toimii molempien kenkien kanssa :)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...