17.9.2016

Gloria Fashion Show 2016

Eilen oli taas Suomen muotiscenen suuri ilta, kun Glorian Fashion Show järjestettiin - tällä kertaa Kaapelitehtaalla, joka tarjosikin tilaisuudelle hienot puitteet. Olin pelkän kännykän varassa, joten kuvakavalkadia ei ole - mutta lehden seuraavassa numerossa on varmasti kuvia yllin kyllin, joten nyt viimeistään kannattaa ostaa uudistunut Gloria :-)

kengät Boden | laukku Saint Laurent
Oma asuni oli totutusti mustanpuhuva, vaikka muut vieraat olivat toteuttaneet elämäniloista pukeutumiskoodia ja löytäneet ylleen mitä hienompia, värikkäitä asuja.

Blogikin todistaa, että mulla oli viime vuonna samat korkkarit jalassa - ja vaikken olisi muuten ollut asiasta ihan varma, oli päkiöiden tuskainen poltekin loppuillasta aivan liian tutun tuntuista... Kuka kehittäisi oikeasti tyylikkäät stilettokorkoiset kengät, joissa voi seistä monta tuntia?! Etenkin betonilattia on aivan murhaa jaloille (vaikka olisi tennaritkin jalassa).

Mekko on uusi, tein taas löytöjä By Malene Birgeriltä ja ompelija taikoi siitä oikean pituisen (taas lämmin suositus ja puoltoääni ompelijan palveluiden käyttämiselle!). Se on malliltaan ehkä maailman anteeksiantavin ja mukavin: materiaali on rypistymätöntä ja hyvin laskeutuvaa, ja lantion solmurypytys piilottaa vielä mahdolliset muhkuratkin sopivasti :-D

No mutta sitten itse iltaan, joka oli vallan hieno! Tuttuja oli joka käänteessä, ja kävi jopa sellainen työtapaturma, etten ehtinyt edes syömään, vaikka tarjolla olisi ollut Savoyn herkkuja (enkä muuten ehtinyt kuvaukseenkaan, koska siihen oli tullessani niin älytön jono, etten halunnut käyttää arvokasta minglailuaikaa siinä seisomiseen)! Muotinäytös noudatteli tuttua kaavaa, välinumeroina nähtiin mm. Ronyan ja Waltteri Torikan biisit - muistiinpainuvin oli silti Oona Kivelän ja miespuolisen kollegan akrobatia(?)esitys, joka olisi kiva nähdä vielä uudestaan - toivottavasti video on jossakin nähtävillä myöhemmin, vaikka Glorian saitilla.

Loppuillasta lyöttäydyin Maijan Maailman kirjoittajan Maijan ja hänen miehensä Peterin mukavaan seuraan - ja taisin notkua heidän kyljessään vähän pidempään, kuin sosiaalinen koodi olisi antanut myödenkään. Kiitos ja anteeksi - ja ensi vuonna jatkot siellä meidän venellä, kuten sovittiin!

korvikset J. Crew | rannekoru Kenneth Jay Lane
P.S. Instan Stories näyttää enemmän fiiliskuvia, jos kiinnostaa.
P.p.S. Hues of Black on nykyään myös Facessa - joillekin se on varmaan kätevämpi tapa seurata postausten ilmestymistä, ja ainakin itse olen valinnut muutamia lemppariblogeja seurattavaksi sitä kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...