28.7.2012

Vieraat tuli ja meni...

...eikä yhden yhtä kuvaa ole todistusaineistoksi!

Tuli taas siivottua ja järjestelyä vähäsen kämppää kuntoon, hyvä niin. (Nyt tiedän, että ainakin puolet teistä puistelee päätään ja ihmettelee, mikä perhe se sellainen on, missä ei pidetä kotia koko ajan siistinä. Myönnän, olemme aika rentoja sen suhteen, ja siksi onkin hyvä että meillä käy siivooja pitämässä lastensuojeluviranomaiset loitolla!)

Ruoka oli yksinkertaista, mutta hyvää: karitsan paahtopaistin lisukkeena oli sekä kreikkalaista että perunasalaattia, josta jälkimmäiseen löytyy tosi hyvä ohje täältä. Jälkkärinä oli Mövenpickin mainiota limesorbettia (ja lakritsijäätelöä ja lapsille mehujäitä).

Asussakaan ei ollut mitään kuvattavaa, koska olimme koko kööri rennosti shortseissa tai trikoomekoissa (naiset lähinnä mekoissaan). Krokettiturnauksen voitti meidän perhe - on muuten tosi hauskaa hommaa!.


Huomenna lähdemme vihdoinkin purjehtimaan, jippii! Kelit ovat varmaan aika haastavat, joten pidän peukkuja sille, ettemme edelleenkään kärsisi merisairaudesta...

2 kommenttia:

  1. Mä en ihmettele :-)
    Meilläkin kävi onneksi vieraita tällä viikolla, saatiin kämppä taas siistiksi ja samalla intouduin jopa siivoamaan kaappeja! Jee!

    Mukavaa purjehdusreissua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, arvasin että joku muukin samanhenkinen löytyy :-) Itse en sentään mennyt noin pitkälle, että olisin kurkistanut kaappeihin (mitä nyt viinilaseja etsiskelin), joten propsit sulle!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...