19.8.2012

Kynsieni hyväksi

Olin menossa ostamaan Mavalan vastaavaa tuotetta, kun essien valtava myymäläständi pysäytti minut ja ajattelin, että kaipa sitä nyt vihdoinkin on kokeiltava edes yhtä essie-tuotetta. Essiehän on nykyään L'Oréalin omistama (samoin kuin puolet muutkin kosmetiikkabrändeistä, esim. Garnier, Biotherm, Kiehl's, Body Shop, jne.), ja hyvin on ranskalaisjätin markkinointi- ja PR-koneisto taas pyörinyt!

Asiaan: halusin lyhyille kynsille hyvän siisteyttämistuotteen silloin, kun ei jaksa pitää värilakkaa - ja jotenkin hassusti ajattelen, että kynsien olisi hyvä pitää taukoa juuri värilakoista, ikään kuin tällainen läpikuultava olisi sitten jotenkin hengittävämpi :- )

Tämä tuote kovettaa heikkoja kynsiä ja kirkastaa niiden väriä. Itsestäni ainakin tuntuu siltä että vaikka miten hyvin poistaisin lakat, jää etenkin tummemista sävyistä aina kynnen pintaan kellertävä - eli tosi ruma - sävy, ja tämän lakan pitäisi nyt poistaa se. Kuten aidosta kuvasta ylävasemmalla näkyy, toimii beam up varsin hyvin! 

Me suuntaamme nyt venemessuille ja, jos kelit suovat, illalla vielä koko perheen voimin golfaamaan. Pyykkihuolto ja muut ikävät askareet jääkööt ensi viikolle, kyllähän sitä ehtii myöhemminkin :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...