29.8.2012

Mitä tuli tehtyä!?

Tunnustan nyt tosi nolon asian: pelkään hammaslääkäriä.

Pelkäsin hammaslääkäriä.

Tilanne meni niin naurettavaksi, että harkitsin jo tosissani Diapam-reseptin pyytämistä ja totaalikoomaa, mutta se kaatui lähinnä logistisiin haasteisiin (en voi ajaa kotiin pillerihumalassa) - enkä usko, että höppänä työterveyslääkärimmekään olisi suostunut kirjoittamaan ko. reseptiä ihan helposti.

Sitten sain ahaa!-elämyksen: omin avuin en tästä suosta olisi enää päässyt ylös, joten joku apukeino oli löydettävä ja mikäs sen luotettavampaa ja luontevampaa kuin hypnoosi! Olin "tutustunut" Sami Minkkiseen Nelosen Mitä tuli tehtyä -ohjelman kautta (kuka väittää, ettei tv valista?!) ja otin sitten häneen yhteyttä kysyäkseni hoitaako hän yksityispotilaita.


Tänään olin aamulla vastaanotolla, ihan friikkiä! Sami oli tosi miellyttävän oloinen - olinkin bongannut hänet joskus aikaisemmin ruokakaupassa, ja olin siksikin vakuuttuunut siitä, että hän on ihan suht. normaali tyyppi, joka ei kuljeskele jäädyttämässä ihmisiä, jotta pääsisi nopeammin eteenpäin kassajonossa :-)

Sessio kesti kolmisen varttia ja koostui lähinnä erilaisista mielikuvaharjoituksista, joiden aikana toden totta vaivuin semirentoon ja introspektiiviseen (onko tuo edes oikea sana?) tilaan. Hammaslääkärikokemukset kutistettiin mahdollisimman pieniksi ja etäisiksi, ja niiden tilalle haettiin hyvää ja rentoa oloa.

Huomenna on tulikoe, eli varasi juuri ajan hammaslääkäriin. Vielä ei ainakaan tunnu solmua vatsassa pelkästä ajatuksesta - ja ehkä nyt pitäisikin välttää tuollaisia mielleyhtymiä ja yhdistää huomiseen aamuun pelkkää aurinkoa, värejä ja lämpöä!

Samat assosiaatiot toimivat, kun ajattelen sitä ihanaa uutta laukkuani, joka odottaa jo DHL:n terminaalissa tullausta :-) Harmaammat pilvet tulevat kuvioon kun mietin sitä tosiasiaa, että laukku on seissyt siellä jo viikon: olivat soittaneet (kerran?!) DHL:ltä ja päättäneet sen jälkeen lähettää kirjeen, jossa pyydetään lisätietoja tullausta varten. Siis haloo, miten ehtisin vastaamaan puhelimeen, kun olen palavereissa aamusta iltaan (paitsi juuri nyt, tämän ajan olin vielä varannut Samia varten) - enkä sitäpaitsi muutenkaan vastaa tuntemattomiin numeroihin, koska yleensä siellä joku yrittää myydä jotakin ja vie kamalasti aikaa kieltäytyä joka kerta kohteliaasti. Ei sitten tullut mieleen jättää viestiä?!

No, sieltä se on kuitenkin pikapuoliin tulossa, se laukku siis.

Lyhyesti totean myös, että olin katsomassa eilen Lady Gagaa, joka veti ihan ok show'n - olisin varmaan tykännyt vielä enemmän, jos olisin tunnistanut useamman biisin.... Se Lady Diana Die oli kyllä eriskummallisin kappale, mitä olen kuullut pitkään aikaan!

Iloa päiväänne!

2 kommenttia:

  1. Ooo, todella mielenkiintoista! Kerro sitten ihmeessä toimiko hypnoosi! Mulla ei ole erityisempää hammaslääkärikammoa, mutta jospa lähettäisin miehen tuonne käsittelyyn.. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron, joo - nyt ainakin on vielä ihan levollinen olo! Samppa lupasi samaan hintaan (ei muuten ollut ihan halpa...) hoitaa pois jonkin muunkin fobian ja yritän nyt vielä miettiä, mistä hyötyisin eniten. Pelkään lintuja kamalasti ja jännitän joskus esiintymistä vähäsen - taidan silti valita tuon jälkimmäisen kun menen uusintakäsittelyyn.

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...