26.8.2012

Closet visit

Aikaisemmin vinkkasin The Coveteur -saitista, nyt löysin toisen vastaavan: Closet Visit. Suurin ero on ehkä se, että tämä jälkimmäinen esittelee hieman vähemmän tunnettujen daamien garderoobeja, kun taas The Coveteurissa oli vaikkapa Carrie Bradshaw'n closetin esittely. Kivasti molempien parissa saa kulumaan aikaa!

Jospa mulla vielä joskus olisi oma pukeutumishuone...Pitäisi varmaan rakentaa (tai siis meidän tapauksessa rakennuttaa) talo, sillä moniin valmiisiin asuntoihin ei edes pysty remppaamaan vastaavaa tilaa, vaikka miten haluaisi. Toisaalta, onhan meillä nytkin yksi ylimääräinen huone: virallisesti se on työ-/vierashuone, mutta käytänössä siellä nukkuu joku pari kertaa vuodessa ja muutoin se toimittaa lämpimän varaston virkaa. Nytkin sänky on täynnä kirppiskamoja ja lattialla on myytäväksi meneviä perintötauluja...

Viikonloppu on ollut kiva: golfia, ratsatusta, hyvää ruokaa, ja kiiretöntä oleskelua. Huomenna onkin taas tiukka tahti päällä, joten olisi ehkä fiksua vetäytyä jo iltapuulle tai ainakin sänkyyn lukemaan. Öitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...