11.8.2012

Ostetaan arjenhallintatunteja

Lapsen penaali on varustettu uusilla kynillä ja vanhatkin on terotettu. Kumit ovat vielä ehjät ja niitä on tarpeeksi, viivotinkin löytyy. Jumppakassissa on jo shortsit, t-paita ja pyyhe. Reppu on tarkastettu ja todettu ehjäksi toimivaksi. Kaikki on siis kunnossa maanantaita varten.

Mutta...hetkinen - kouluhan alkaa vasta tiistaina!! Mihin laitan pojan maanantaiksi? Ja kenen vastuulla on tällainen megaluokan lapsus?

Ainoa onni tässä on se, että asia tuli ilmi jo nyt, eikä vasta myöhemmin; elin kuitenkin jo henkisesti läpi sen tilanteen, jossa lapsi soittaa maanantaina klo 9:01, että "äiti, ei täällä ole ketään, ja ovet on lukossa - mitä mä nyt teen?".

Voin kertoa, ettei ole ihan eka kerta, kun meidän perheessä pääsee unohtumaan tällaisia kohtalaisen tärkeitä asioita. Koskakohan oikein opin? Nyt laitoin jo samantien syysloman kalenteriin, viime vuonna unohdin senkin... Vaikea uskoa, että töissä vastuullani on paljon rahaa ja monta ihmistä, niin huithapeli olen näiden omien asioiden kanssa!

2 kommenttia:

 1. Samaan halpaan menin minäkin. Perjantaina selvisi, että pojan koulu alkaakin vasta tiistaina, otin sitten omaa lomaa maanantaiksi.

  Ja ei ole eka eikä vika kerta, kun tärkeitä päivämääriä menee ohi kalenterin...

  Kyllä me tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, kyllä taas helpotti kuulla, etten ole ainoa laatuani! Ja oppiipahan lapsi ainakin itsekin huolehtimaan asioistaan, kun tietää, ettei aina voi ihan 100% luottaa äidin/isän muistamisiin ;-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...