8.8.2012

Päivän asu ja muuta höpinää

Tämä työpäivä ei ollut sieltä parhaimmasta päästä; jotenkin fiilis oli kauttaaltaan heikohko, minkä osin ymmärrän (arrogantteja suunnittelijoita, jotka ehdoin tahdoin haluavat "vähän fiksailla" muiden tekemää "ihan ok, mutta hieman latteaa" työtä)  ja osin taas en (uuden projektin aloituspalaveri sujui hyvin, kivaa uutta porukkaa pöydän ympärillä).

Enteilin jo ennen kesälomaa, että syksystä tulee ennenäkemättömän hektinen, ja sen alkaa pikkuhiljaa jo huomaamaan, vaikka työpäiviä on takana vasta kolme! No, suurin osa tekemisestä on tosiaan mielenkiintoista ja yleensä koen olevani erittäin onnekas, kun saan tehdä työtä, josta todella pidän ja jossa ainakin juuri nyt tunnen myös saavani aikaan ihan kiitettäviä tuloksiakin! Välillä vain työmäärä ja asetetut tavoitteet tuntuvat olevan aika overwhelming (mikä on oikea sana suomeksi?), mutta ehkä on parempi olla miettimättä liikaa asiaa!

Lapsi on tänään yökylässä kaverinsa luona, ja on kyllä kummallisen hiljaista taas täällä kotona. Sain onneksi miehen houkuteltua juoksulenkille kirittäjäksi (hän tosin pyörän päällä), ja se oli mukavaa vaihtelua normihölkkäilyyn. Eikä kumpikaan ollut motivoitunut laittamaan illalla ruokaa, kun kerrankin ei ollut pakko - olisi pitänyt tajuta hakea sushia!

Päivän asu:
neule Cos
farkut Filippa K
kengät Ecco

Huomaatteko kulman takana kurkkivan linssiluteen?

2 kommenttia:

 1. Hih, ihana linssilude - aina siellä missä tapahtuu! :-D

  Kiitos taas muistutuksesta, mulla on harmaa DKNYn Cozy kaapissa, yleensä pidän sitä juuri tuon näköisenä. Ihanaa, kohtaa saa taas kääriytyä neuleisiin!

  Mulla taas työt lähtevät liikkeelle ihan liian hitaasti, suurin osa asiakkaista on vieläkin ihan lomafiiliksissä enkä saa sovittua tapaamisia. Tahdon jo työmoodiin! :-D

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kääriytynyt neuleisiin koko kesän, tai siltä ainakin tuntuu... (pitäisikö jo kohta lopettaa säistä valittaminen, bygones!)

   Harmittaa, etten ostanut viimeksi Nykista sitä DKNYn neuletta - mulla oli jo se harmaa kädessäni kassajonossa, mutta sitten en jaksanutkaan jonottaa, ja se jäin hankimatta.

   Mä olen se tapaamisia vaativa asiakas; haluan saada kaikki projektit käyntiin asap, nyt ja välittömästi - kohtahan on jo joulu! Kohta on sullakin kiire, odotapa vain :- )

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...