13.11.2012

COSin farkkujen yllättävä bonus


Unohdin aikaisemassa neulepostauksessa nämä hetken mielijohteesta tilaamani mustat farkut. No, sinällään näissä ei olekaan mitään ihmeellistä - muuta kuin lahkeiden pituus, joka on kaltaiselleni 160 cm pituiselle juuri sopiva! Ovatko nämä sitten tarkoituksella nilkkapituiset?!

Tiedoksi siis kaikille pätkämittaisille, että näitä farkkuja ei tarvitse lyhentää - aika iso plussa! Gapin farkuissa on tarjolla ankle-pituus, ja se on mulle sopiva. Yleensähän se 32" pituus on ainoa tarjolla oleva, ja siitä voinkin aina napsaista melkein kymmenen senttiä pois...

Farkkujen matsku on kohtalaisen ohutta, eikä sitä luvattua stretchiä (2%) ihan kamalasti huomaa. Farkut kuitenkin istuvat hyvin ja tuntuvat tarpeeksi laadukkailta. Niissä ei myöskään ole mitään ylimääräisiä krumeluureja tai koristeompeluita.

En ole varma, olisinko nyt ihan välttämättä tarvinnut viidennet mustat farkut, mutta voiko niitäkään olla liikaa? Ja itse asiassa ne yhdethän ovat enemmän kulutetun harmaat kuin mustat (monen vuoden käytön jälkeen).... Ihan tarpeeseen siis tulivat nämäkin!

Olen himpun verran huolissani, sillä paleltaa ihan kamalasti ja kurkkuakin kutittaa. Ei olisi millään aikaa sairastaa juuri nyt - tai eihän koskaan ole! Buranaa, C-vitamiinia ja vihreää teetä samantien. Ja sormet ristiin.

2 kommenttia:

 1. No mulla vähän päinvastaiset ongelmat eli siitä päätellen ne Gapin farkut voisi olla mulle hyvät!

  Ai himputti, nyt koko arsenaali käyttöön ettei pöpö pääsisi niskan päälle! Pidän peukkuja ettet tule kunnolla kipeäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gapin farkuissa taitaa olla myös long -pituus, siitä sulle!
   Olin varmaan vain väsynyt, sillä ei mulla mitään kuumetta ole. Käyn koiran kanssa pikaisella lenkillä ja menen (kerrankin) ajoissa nukkumaan!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...