28.11.2012

"Haluan kiittää perhettäni, joka on tukenut minua kaikki nämä vuodet"

Kuva tarkoituksella mahdollisimman pieni.
Tiedättehän, miten kaikki menestyneet ihmiset aina muistavat kiittää ihania taustajoukkojaan? Minä haluaisin tänään kiittää miestäni ja lastani, jotka kommentoivat näin kannustavaan sävyyn tämän päivän asuvalintaani:

Mies: Oletko sä menossa ratsastamaan? Mitä sulla on jalassa? Onks noi kivipestyt farkut?!

Lapsi: Äiti, sä näytät ihan vanhalta mummulta, joka leipoo pullaa ja kulkee silleen hitaasti kumarassa.

Siis kenellä on näin hyvin pukeutuva mummo, kysynpähän vaan! Ja kun mun mielestä tässä asussa ei pitänyt olla yhtään mitään kummallista - toimistopäivän rento ja mukava toimistoasu!

****
Tuli aikamoinen paniikki, kun tajusin, että lauantaina pitäisi olla joulukalenterin viritettynä rappusille  - eikä mulla tietysti ensimmäistäkään täytettä hankittuna... Meillä on siis sellainen itse tehty joulukalenteri, jossa jokaiselle päivälle on oma pussukkansa ja jonne pitää siis keksiä ja hamstrata kaikennäköistä pientä sälää ja tilpehööriä. (Olen joka vuosi tässä samassa paniikkitilassa about vikana iltana - viime vuonna ei ollut kuin R-kioski enää auki...)

Ryntäsin paniikissani lähimpään Prismaan ja haalin sieltä kaikkea mahdollista, josta tässä osa:

Kynsilakka ei ole pojalle :-) Pyjaman lisäksi ostin myös Black Horsen pitkät kalsarit - en odota megalomaanisia riemunkiljahduksia kyseiselle aamulle, vaikka suureen tarpeeseen tulevatkin. Ja koska olin aika epätoivoinen, sorruin myös periaatteessa vastustamaani Angry Birds -suihkugeeliin; oikeasti poika haluaisi Axea, mutta sitä löyhkää ei kestä kukaan!

Jonakin aamuna pussista löytyy myös siankorva (koiralle) ja parina lauantaina erikoisolutta (miehelle). Ja täytyykin muistaa ostaa itselle piccolopulloja cavaa, nekin mahtuvat mukaan :-)

5 kommenttia:

 1. No onpas hauska koko perheen kalenteri! Minä täytän täällä kummitustyttöni kalenteria. Tänä vuonna hän saa prinsessatarroja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä taas ostin kummitytölle sellaisen valtavan laatikollisen prinsessatarroja (siis monta erilaista rullaa) synttärilahjaksi :-)

   Poista
 2. No olipas rohkaisevaa palautetta perheeltä! :-D
  No, mua tituleerattiin juuri tytön tarhan pihalla maailman pisimmäksi naiseksi.. Hei camoon, emmä nyt niin pitkä ole!

  Siis helkkari mäkin olen niin pulassa joulukalenterin kanssa. Menin jo ostamaan sellaisen Lego Friends kalenterin (jota tyttö itsekin toivoi), mutta ehei - se tietysti muistaa myös sen varastossa olevan lokerikkokalenterin joka on ollut edellisinä vuosinakin. Eli siihen pitää vielä löytää täytteitä. Ne lokerot on onneksi niin pieniä, että niihin mahtuu vaan tarroja/karkkia/pinnejä tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaahahaaa, mulle ei kukaan koskaan sanoisi noin, ei edes vielä lyhyempi lapsi :-)

   Tyttölapselle olisi NIIN paljon helpompi löytää kaikkea pientä, nimenomaan hajukumeja, pinnejä yms. Poika keräili vielä pari vuotta sitten erilaisia pikkufiguureja, ja kyllä silloin oli elämä helppoa!

   Poista
  2. Jassu - laia ne legot sinne täyttökalenteriin. Niin minäkin tein kummitytölleni.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...