2.6.2013

Juhlahumua

Tämä on ollut monessa mielessä mitä mahtavin viikonloppu, sillä olen päässyt nauttimaan huippuhetkistä niin kavereiden kuin läheistenikin kanssa. Aurinkokaan ei haitannut tunnelmaa :-)

Edetäänpä kronologisessa järjestyksessä perjantai-illasta. Käytiin ystäväni kanssa ensin skumpalla (kesän kunniaksi! skål!) ja sitten, matkalla kohti Musiikkitaloa, pyörähdimme Cosilla ja Zarassa - ja molemmista tein hienoja löytöjä, joista myöhemmin lisää.

Haloo Helsinki! oli aivan huippu - vielä paljon parempi kuin mitä olisin osannut odottaakaan! Koko jengillä oli aivan käsittämätön energia ja lavakarisma, ja fiilis oli heti ekasta biisistä lähtien ihan mieletön. Elli oli vielä aivan omaa luokkaansa ja pakko tunnustaa, että mulla on nyt vielä pahempi girl crush :-) Miten noin nuori tyyppi voi ottaa koko lavan ja yleisön haltuunsa tosiaan heti ekasta lauseesta lähtien?!  En tuntenut ihan jokaista biisiä, mutta ne tuntemattomammatkin rokkasivat hienosti; tuttujen mukana hoilasi koko yleisö - ja varmaan vielä kotimatkallakin (tai suurin osa ehkä jatkoi iltaansa terassilla) aika moni hyräili biisejä itsekseen.

No niin, eiköhän tuossa tullut tarpeeksi monta ylisanaa yhteen kappaleeseen. Jos teillä on suinkin mahdollisuus, menkää katsomaan bändiä livenä! Menkää!








Sitten eilisiin juhliin, joissa taas herkisteltiin eri tunnelmissa. Aamu alkoi poikamme todistustenjaolla, ja paikalla oli tosi monen lapsen vanhemmat. Mikään Suuri Tapahtuma tuo ei ole, mutta lapsille se on selvästi tärkeä hetki. On myös kiva perinne toivottaa niin opelle kuin tutuille vanhemmillekin hyvää kesää, vaikka monia tuleekin nähtyä kesän mittaan. Kevätjuhla oli tosiaan jo aikaisemmin viikolla ja eilen aamulla oli kuudesluokkalaisille erikseen oma valmistujaisjuhla - nyt jo kauhulla ennakoin sitä hysteeristä itkuani, jota vaan en pysty millään välttämään siinä vaiheessa, kun oma lapseni astelee juhlakulkueessa saliin ja kukitetaan vielä erikseen rehtorin ja opettajan toimesta. Joo, on siihen vielä kolme vuotta aikaa, mutta silti!

Juhlakiertueemme jatkui sillä, että kävimme naapureiden lakitettujen luona pikaisemmilla onnittelukäynneillä ja sen jälkeen päivän pääkohteeseen - jossa tulikin sitten istuttua iltaa melkein puolille öin asti.

Tuore ylioppilas oli niin kaunis ja onnellinen - ja syystäkin, sillä hänen arvosanansa olivat tosi hyvät ja kyllä lukio ylipäätänsä on niin kova rutistus, että sen kunnialla loppuun saattamisesta saakin olla riehakkaan ylpeä!

Osa onnitteluruusuista; vieraita oli n. sata,
joten ruusujakin tuli varmaan viitisenkymmentä ainakin. 



Ihania kukkia (kuten kuvista näkyy), hyvää ruokaa, hauskoja ihmisiä (myös ihan uusia tuttavuuksia), suloisia lapsia, paljon kuohuvaa ja suuria tunteita. Aivan mahtava ilta!


Vihdoinkin sain korkattua tämän jo viime kesällä ostamani Malene Birgerin mekon. Tätä en suinkaan ollut unohtanut kaapin perälle (oikeasti en!), mutta ei tosiaan ole ollut ihan oikeanlaista tilaisuutta ennen eilistä.

Mekko Malene Birger
kengät L.K.Bennett
laukku vintage

Nyt kieltämättä vähän väsyttää, mutta tälle päivälle ei onneksi ole sen suurempia suunnitelmia kuin ehkä kävelylenkki kaverin kanssa joskus myöhemmin iltapäivällä, joten eiköhän tämä tästä :-) 

Join jo aamukahvit pihalla ja taidan syventyä päivän Hesariinkin samassa aurinkotuolissa kaikessa rauhassa. Ihan mahtavaa ylellisyyttä!

7 kommenttia:

  1. No on teillä ollut aikamoinen juhlaturnee, ei ihme jos vähän on veto pois :)

    Kyllä on sitten tyylikäs juhlalook - tuo kuosi on todella kaunis!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mäkin tykkäsin :-) Ja joo, eilinen meni vähän toipuessa, mutta tänään puhti palasi viimeistään illan rodeo-, eikun ratsastustunnilla...

    VastaaPoista
  3. Mahtiviikonloppu!
    Oikein harmittaa, että meidän lähipiirissä ei ole ollut mitään isoja juhlia vuosiin. Nyt saatiin kutsu kesän lopulle rippijuhliin, olen ihan fiilareissa! :-D

    Mekko oli napakymppi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin lähtökohtaisesti rippijuhlat eivät ehkä ole niin riehakkaan iloiset kuin ylppärit, mutta kenties teidän sukunne osaa ottaa kaikista tilanteista ilon irti?! Toivotaan niin, tai näytä sinä mallia ja biletä oikein kunnolla jo kirkosta lähtien :-)

      Poista
  4. Selailen blogiasi läpi ja pakko kommentoida tässä kohtaa, on niin kaunis mekko ja sopii sulle niin hyvin. Liian tönkkö kangas ei näytä sun päällä yhtä hyvältä kuin tällainen oheumpi ja kevyempi, ja kaula-aukko saa olla antelias!
    Kiva blogi, meille aikuisille lukijoillekin :)
    EvaK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eva! Joskus on tönkömpi fiilis, joskus vähän liehuvampi :-) Ja tervetuloa mukaan seuraamaan ja erityien kiva, että lähdit heti kommentoimaankin!

      Poista
  5. Kiitos vastauksesta Hekku!

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...