11.6.2013

Päivän colourblock-asu

Kuten lupasin, tämän hameen kanssa revittelen oikein isosti värien kanssa ja tässä siitä todiste!

t-paita COS
hame Whistles
kengät Zinda
Mies oli taas kannustava oma itsensä ("nyt täytyy kyllä sanoa, ettei toi sun look oikein toimi"), mutta onneksi heti töihin päästyäni sain ekat kehut ja päivän mittaan parit lisää. Mitä sitten, että kaikki olivat mun alaisia, vilpittömiä ihmisiä ovat!!

Meille nyt sitten ostettiin se vene; olen ihmeissäni (siitä, että mies vihdoinkin teki päätöksen asian suhteen) ja innoissani, sillä tämä on meille ihan uusi juttu! Se on sen kokoinen purkki, että pystymme yöpymään siinä hienosti ja poika voi ottaa kaverinsakin aina mukaan, mikä on hänelle erityisen tärkeää. Olen myös erittäin kiitollinen kaikista mukavuuksista, kuten mikrosta, suihkusta, vessasta, keittölevystä ja pikkugrillistä - minuakin on ajateltu :-)

Kesälomasuunnitelmat menivät nyt vähän uusiksi, sillä meidän oli tarkoitus lähteä Italiaan, mutta veikkaisin, ettei tuota tuoretta kipparia saa jättämään venettä oikein millään (ehkä golfkentällä pyörähtää pari kertaa...) - ja suonkin sen hänelle ilomielin. Kuten kerroin, vene on ollut nimenomaan miehen projekti, ja olen todella iloinen hänen puolestaan - aika harvoin sitä loppujen lopuksi pääsee toteuttamaan elämässään noin isoja unelmia ja tätä on tosiaan harkittu, keskusteltu ja pohdittu useammankin vuoden ajan.

Ja mun täytyy lähteä shoppailemaan veneilyvaatteita ja sisustustyynyjä :-)

Sitä ennen käyn nyt läpi Cosin alekategorian tuotteet, eiköhän jotakin kivaa löydy. Odottelen muuten kuin kuuta nousevaa, että Malene Birgerin ale alkaisi, mulla on niin monta vaatetta toivelistalla odottamassa sitä -40% alea... Joko te olette ehtineet alekaupoille, minkälaisia löytöjä olette tehneet?


P.S. Vähintään yhtä innoissani olen marraskuussa kauppoihin tulevan Isabel Marantin suunnitteleman H&M-malliston suhteen, jee!
P.P.S. Cosin tilaus lähti jo matkaan; harmikseni about kaksi minuutti aikaisemmin katsastamani silkkimekko oli jo ehtinyt loppumaan, mutta jotakin muuta sentään löytyi. Olette kaikki varmaan megayllättyneitä.

8 kommenttia:

  1. Ihanaa, pääset suunnittelemaan ja ostamaan kaikkea meriaiheista sisustusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja usko tai älä, mutta mies tilasi juuri veneeseen Molton Brownin käsisaippuaa!

      Poista
  2. Pirteä yhdistelmä. Ja kiva, että vene löytyi.
    Mä olen yrittänyt tsempata miestä, ostamalla itselleni kovasti raitavaatteita, joita voi käyttää myös veneillessä. Toistaiseksi ei ole tuottanut tulosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ehkä ne mun LUKUISAT raitapaidat ovat tehneet tehtävänsä :-)

      Poista
  3. Kiva yhdistelmä ja mukava katsoa kun osaat yhdistellä keskenään eri värejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opettelen vasta tätä värijuttua, mutta hiljaa hyvä tulee!

      Poista
  4. Täällä tykkäillään asusta kovaa, tosi hyvä väricombo!

    Nyt sitten vaan sisustusostoksille ja venettä laittamaan nätiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-)

      Olen nyt keskittynyt haalimaan täältä kotoa kaikkea ylimääräistä veneeseen vietäväksi - melkein samanlainen homma kuin uuden mökin varustaminen (huonekaluja lukuunottamatta, siis): täkit, aterimet, rätit ja pyyhkeet, kulhot, termokset, taskulamput ja vaikka mitä... Alkuun kyllä päästään ihan peruskamoilla ja sisustustyynyjen aika on sitten vähän myöhemmin, kunhan olen vähän fiilistellyt minkälainen feng shui veneessämme on!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...