9.10.2013

Niks, naks, nettikauppaan

Maison Scotchin parka, J. Lindebergin neuletakki ja Sorelit
Voi hyvänen aika, miten helpoksi tuo nettishoppailu onkaan tehty, oletteko huomanneet?!

Hullut Päivät -sivusto toimi tänä vuonna (omalla kohdallani, luin kyllä Facebookista muunkinlaista palautetta...) tosi hienosti. Olin käynyt jo aikaisemmin valitsemassa nämä kolme tuotetta oikeita kokoja myöten muistilistalleni, mistä sitten aamulla napsuttelin ne ostoskoriin, ja klo 8:04 oli koko homma maksua myöten valmis!

Jouduin kyllä sittemmin - täysin itsestäni riippumattomasti syistä! - Stockalle lounasaikaan ja satuin bongaamaan tuon tilaamani takin siellä livenä. Se ei valitettavasti ollut ollenkaan yhtä kiva kuin siinä vieressä roikkunut samanmerkkinen ja täysihintainen versio, joten voi olla, että jään vielä takitta (eli siis palautan tuon, koska haluan löytää ihan täydellisen parkan). Tai no, kokeillaan nyt ensin päälle ja päätetään vasta sitten!

Eikä tuossa vielä kaikki, sillä vaikka olen muuten tunnettu rautaisesta itsehillinnästäni, on yksi ale jota en voi vastustaa: COS. Ja eivätkös nekin penteleet lähettäneet ale-newsletterin oikein tahallaan ihan suoraan inboxiini juuri tänään! Olin mailin huomattuani jo livistää kesken palaverin, ettei vain mitään hyvää vietäisi nenän alta, mutta maltoin kuitenkin mieleni (näettekös: itsehillintää!) ja odotin kiltisti ekaa vapaata hetkeä. Tällaisiä löysin ruotsalaisesta aarreaitasta:

Housut voivat olla tosi kivat tai sitten ihan karseat, sen näkee sitten kun sovittaa - neljänkympin hinnalla kannattaa kuitenkin yrittää ja jaksaa palauttaa, jos ovat epäkelvot. Fakta nimittäin on, että multa puuttuu edelleen hyviä työhousuja ja siksi tilasin jälleen yhdet mustat ja ehkä vähän samanlaiset, kuin mitä mulla on jo.

Lyhythihainen neule taas on jo vanha tuttu, jota hiplailin kesällä Milanossa; silloin, yli 30C helteessä, oli vain niin vaikea hahmottaa, että tuollainen paksumpi neule olisi taas ihan kohtapuolin hyvinkin tarpeellinen vaatekappale....

Okranvärinen neule on ehkä epätoivoinenkin yritys tuoda lisäväriä turvallisten mustan, harmaan ja tummansinisen rinnalle. Mitä luulette, pidänkö sitä koskaan?!

Pidän teitä okran suhteen jännityksessä jonkin aikaa, sillä COS on tunnettu vain edullisista hinnoistaan, ei nopeista toimituksistaan.

Aika moni muukin on somesta päätelleen eksynyt tänään Hulluille päiville, joten ollaan sitten samiksia loppuvuosi :-) Pari juttua voisin vielä ostaa huomenna, sitten on kaikki tarpeellinen kasassa. Ja jos hyvin käy ja yksi hankinta johtaa toiseen, pääsen vielä lähiaikoina maalaushommiinkin, 'cause I've got a plan!

12 kommenttia:

  1. Onneksi olen kaukana Hulliksien kantoalueelta... :D :D Tosiaan tuo nettikauppa vaikuttaa kätevältä ja loisto keksintö Stockalta. Ehkä joskus taas tulevaisuudessa voi kantaa keltaista pussia tai saada postitse keltainen (?) laatikko. :D Itse ostin tummansinisen -kylläkin- ohuen parkan Mujista kesäalesta. Tykkään siitä ja sopii kivasti nyt viileisiin +15 aamuihin. Talveksi voisi kehittää jonkun vähän paksumman...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sunkin aikas koittaa - tai ehkä Stocka ulottaa Hullut Päivät ulkomaillekin :-) Mun parkassa pitäisi olla irtovuori, jotta se olisi mahdollisimman monikäyttöinen.

      Poista
  2. Hieman harmittaa, kun tänä vuonna jää Hullarit väliin. Toi parkatakki on kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, Hullarit tulevat aina vain uudestaan, joten ensi keväänä sitten :-)

      Poista
  3. Minulla tuli työesteitä koko viikoksi ja hullarit jää varmaan väliin, mutta vielä ainakaan en ole uskalautunut nettiin..jotenkin hullarit kuuluu kokea paikan päällä, se on osa sitä juttua.
    Parka näyttää tosi kivalta, jotain tuollaista minäkin kaipaisin.

    Käyhan kurkkamassa, blogistani löytyy haaste:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ei myöskään kamalasti stressaaa se ryysis siellä paikan päällä, siihen pitää vain osata suhtautua. Mutta jos vaivautuu paikan päälle ja jää sittenkin ilman jotakin haluamaansa, sitä en kyllä voi sulattaa!

      Poista
  4. Kauniita ostoksia kyllä. Töiden takia ei hullareille tämä tyttö oikein kerkeä arkena. Nettiä en uskaltanut avata :D Saa nähdä pysyykö itsekuri tällaisena vielä miten pitkälle...

    VastaaPoista
  5. Älä muuta sano. Mä oisin oikeasti miljonääri ilman nettikauppoja. HP:llekin paloi rahaa -via internet- koska siellä oli Vagabondin biker-bootsit - ja kun koko on 42 pitää aina tarttua tilaisuuteen kun sellainen tarjotaan.
    Mutta pitää kai mennä ihan itse hakee shampoot ja kirjat... huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muuten sovitin niitä bootseja, ne oli kivat - hyvä ostos ehdottomasti! Ja ai niin, kirjojahan pitäisi käydä hamstraamassa...

      Poista
  6. Mua taas ärsytti, kun aamulla olin nettikaupassa heti klo 08 kolmen muistilistaan laitetun tuotteen kanssa (josta yksi ilmoitti jo edellisenä iltana muistilistaan laittaessa, että tuotetta on vain muutama jäljellä...) ja maksuvaiheessa ollessani niistä putosi lopullisesti kyydistä kaksi. :/

    No, kävin sitten kyllä hakemassa muutaman jutun livenä myöhemmin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle kävi tänään ohraisesti: kaksi tuotetta muistilistalla, joista kumpaakaan en saanut klo 8:05 (Tigerin buutsit ja String-hylly). Kyllä muuten ketutti!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...