19.11.2013

Esprit - ostariyllättäjä

Pohdin viime viikolla suhtautumistani erilaisiin kaupallisiin kumppanuuksiin ja totesin olevani sinut sellaisten projektien kanssa, joissa saisin kirjoittaa minulle tutuista tai ainakin sopivaksi kokemistani brändeistä. Siitä ei mennytkään kuin pari päivää, ja kaikista brändeistä juuri Esprit lähestyi minua - ei tarvinnut pitkään pohtia omaa kiinnostustani :-)

Olen tässä syksyn aikana hankkinut Espritiltä ennenkuulumattoman monta vaatetta; käytännöllisyys ja saatavuus  (Sello ja Iso-Omena...) ovat ajaneet high fashionin edelle - ja ko. vaatteita on tullut myös käytettyä yllättävänkin paljon - kun siis ottaa huomioon, etteivät ne olleet sellaisia must-have-kuolen-jollen-saa-juttuja.

Tässä yksi hankinnoistani: "Kuvioidut villasekoitehousut".Kuten näette, mallin (ihmisen,ei housun) pituudesta riippuen housut voivat olla joko vajaamittaiset ja slimmit tai sitten tuolleen rennosti kenkien päällä lököttävät chinot. Tyylinsä kullakin.

Jakku Jaeger
toppi COS
housut Esprit
kengät Zinda

Toinen hyvin jo nyt palvellut hankintani on ollut parkatakki, joka on lämpimien säiden ansiosta ollut nyt syksyllä käytössä tosi pitkään; nyt Forecan ennuste näytti "vihdoinkin" siltä, että siirryn ensi viikolla lämpimämpään Parajumpersin untsikkaan, sillä lämpötilat näyttäisivät painuvan pakkasen tietämille täällä etelässäkin.

***
Espritin nettikauppa aiheuttaa minussa pientä hämmennystä, sillä siellä on vaatetta ihan älyttömästi, mutta mielestäni jotenkin vaikeasti löydettävissä. Vähän kun jaksaa kaivaa, löytyy sieltä vaikka mitä kivaa - ja osa erittäin laadukkaissa materiaaleissakin, mitä aina jaksan arvostaa.

Tässä muutama perusneule, jotka ottaisin kaikki heti oikein mielelläni osaksi arkivaatevalikoimaani. Harmaan määrä ei varmaan yllätä ketään.Vaikka suurin osa talvineuleista odottaa vielä tämän talvikauden korkkaamista, olisi vielä tilaa parille uudellekin. Siistien housujen (esim. mun vahapöksyt :-D) ja sopivien asusteiden kanssa neule on mielestäni nykyään ihan salonkikelpoinen - oletteko samaa mieltä, vai oletteko bleiseriuskovaisia?

10 kommenttia:

 1. Kivoja neuleita - ja kyllä, neule on aivan salonkikelpoinen, vaikka bleiserien suurkuluttaja olenkin. Neuleet vaan ovat rennomman näköisiä - ja tietysti lämpimämmän;)
  Housut ovat hauskat - tykkään:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja neuleita on myös _niin_ moneen lähtöön ihan rönttäisistä ihaniin kashimireihin...tajusin itsekin oman epäloogisuuteni :-)

   Poista
 2. Kyllä se neule on ihan salonkikelpoinen. Minä lienen suosikkikauppani sivuilla surffannut nin paljon, että minusta ne ovat vielä helpot ne sivut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, vaatii siis vain lisäharjoitusta!

   Poista
 3. Tykkään, Espritin vaatteita löytyy paljon näistäkin kaapeista, mutta samaa mieltä, merkin nettikaupasta tulee harvoin tilattua mitään, jotenkin se on vaan niin...mutta nythän mulla on helppoa kun käyn täältä hakemassa parhaat palat :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun hankinnat on varmaan suoraan riippuvaisia siitä, miten paljon on aikaa tapettavana jossakin lähiöostarilla ;-D

   Poista
 4. Uusi lukija täällä kurkistelemassa. Kiva blogi sinulla Tervetuloa kurkistelemaan myös minun kotiini www.kotiaurorassa.blogspot.com.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! Tulen varmasti tutustumaan, ihan ajan kanssa vähän myöhemmin!

   Poista
 5. Mun mielestä neule on ihan passeli vaate muuallakin kuin kotona lököverkkareiden kaverina. Kunhan se ei ole lörpähtänyt ja nyppyinen ;) Näistä valitsemistasi neuleista perusharmaa on kiva ja monikäyttöinen, mutta mun ehdoton lemppari on valkoinen, poolokauluksinen neule. Ihana ja mahdollisimman epäkäytännöllinen meikkivoiteen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se valkoinen on munkin suosikki - ja tismalleen sama ajatus epäkäytännöllisyydestä käväisi myös mielessä :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...