30.11.2013

Herkän ihon paras kaveri ja arvonta herkkiksille

Sain La Roche-Posayn tiimiltä ystävällisen kutsun tulla tutustumaan sarjan tuotteisiin ja filosofiaan, ja koska olin jo valmiiksi LRP:n fani, lähdin ilolla ja innolla viettämään iltaa heidän kanssaan. (Se, että ilta oli nimetty cocktail-tilaisuudeksi ei ainakaan vähentänyt kiinnostustani.)

Olen tosiaan käyttänyt LRP:n tuotteita jo pitkään ja kirjoittanutkin niistä tässä vuosien varrella mm. täällä ja täällä ja täällä. Olin siis hyvin vastaanottavainen kuulemaan lisää ilosanomaa, jota yritän nyt parhaani mukaan ja mahdollisimman totuudenmukaisesti jakaa teillekin. Olin laiska, enkä tehnyt yhtään muistiinpanoja, joten stoori tulee nyt omin sanoin kerrottuna ja painotukset ovat omiani (faktat toki tarkistettu).

La Roche-Posayn ytimessä on lähdevesi, jonka hyvää tekevät ominaisuudet otettiin ensin käyttöön vuonna 1905 (!) LRP:n vesiterapiakeskuksessa, ja joka valjastettiin sittemmin kaikkien sarjan tuotteiden tärkeimmäksi ainesosaksi. Lähdevedessä on poikkeuksellisen korkea seleenipitoisuus, mikä vuorostaan tekee niistä tehokkaita vapaiden radikaalien nitistäjiä.
(Kuten sanoin, kerron tämän nyt omalla tavallani :-D)

Vesiterapiakeskuksen hoidot perustuvat edelleen lähdeveteen sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettynä. Apua ovat saaneet niin syöpähoidoista toipuvat potilaat kuin atopioista ja ekseemastakin kärsivät potilaat - ja kolmasosa heistä on lapsia.

Meille onnekkammille terveille ihmisille tiedoksi, että kyseisen ihmeveden on todettu mm. rauhoittavan tulehdustiloja, lievittävan kutinaa ja kiristystä sekä vähentävän UV-säteilyn haittavaikutuksia (eli käy after-sunina ja on helppo levittää koko kroppaan). Quite impressive!

Lähdevettä saa ostaa suihkutettavassa muodossa, ja jokaisen näyttöpäätteen äärellä päivittäin riutuvan olisikin hyvä hankkia pikkupullo siihen työpöydälle, jotta muistaisi edes pari kertaa päivän mittaan virkistää ja hoitaa ihoaan (voi käyttää meikin päälle) - ja suojata niiltä pahoilta vapailta radikaaleilta. Yritän muistaa jatkossa!

LRP:n tuotteissa on mahdollisimman yksinkertaiset koostumukset ja useimmissa ei ole hajusteita ollenkaan. Tajusin, että juuri näitä tuotteita ostan omalle pojallenikin siinä vaiheessa, kun hän alkaa tarvitsemaan omia ihonhoitotuotteita: nuori ja herkkä iho ei varmasti kaipaa muuta kuin mahdollisimman puhtaan ja simppelin tuotteen ilman mitään ekstramegatehokkaita vaikuttavia/ hoitavia ainesosia.

La Roche-Posayn sarjalla on allergiatunnus.

Nuoret eivät muuten ole ainoita herkkäihoisia: peräti puolet teollisuusmaiden naisista on itse sitä mieltä, että heillä on joko herkkä (allerginen) tai herkistynyt iho, joka siis reagoi helposti erilaisiin ärsykkeisiin (ruokaan, lämpötilaan, stressiin) ja tarvitsee siksi erityisen hyvää suojaa ja hellää hoitoa.

La Roche-Posayn vastaus tähän haasteeseen on Toleriane-sarja jonka kaikki tuotteet on suunniteltu vahvistamaan ihon omaa suojaa sekä lievittämään ikäviä oireita, kuten kutinaa ja punoitusta. Vaikka tunnistin itsessäni lähes kaikki muut oireet ja poikkeustilat, joista illan aikana keskusteltiin (epäpuhtaudet, couperosa, pienet ihovauriot, jne.), olen siitä onnekas, että ihoni taitaa olla herkkyydessään suurinpiirtein elefanttien tasolla - tai sitten olen vain osannut hoitaa ja suojella sitä tarpeeksi hyvin. Oli miten oli, sain tuotekassissa pari tuotetta, joita en koe itse tarvitsevani niin paljon kuin joku muu voisi niistä hyötyä. Niinpä päästään arvontaosuuteen, jossa palkintona on nämä kaksi Toleriane-tuotetta: Dermo-Cleanser -putsari sekä Toleriane Riche -hoitovoide kuivalle iholle.

Arvonta menee näin:
- kerro kommenttiboksissa, onko La Roche-Posay sinulle tuttu sarja ja jos on, mistä tuotteista olet erityisesti pitänyt (tai mistä et!)
- kerro myös, monellako arvalla olet mukana: kaikki pääsevät mukaan yhdellä, mutta kirjautuneet lukijat (Blogger, Bloglovin, Blogilista) saavat tuplatsänssit eli kaksi arpaa
- muista sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan voittajan!

Arvonta suoritetaan 7.12. eli tasan viikon päästä.

Kerron muista saamistani tuotteista vähän myöhemmin, sillä täytyy ensin kokeilla niitä kaikessa rauhassa. Palaan siis aiheeseen vielä toistamiseen.

Aurinkoista viikonloppua kaikille, nauttikaa ja relatkaa!

19 kommenttia:

 1. Voi kuulostaa tällaisen herkkiksen unelmalta. Kahdella arvalla mukana aivan ehdottomasti :) Tuotesarja ei ole minulle tuttu, mutta mielelläni kokeilen. Kosmetologinkin mukaan iho kun on herkkä kun mikä.

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti mukana arvonnassa ja kahdella arvalla.
  Tuotesarja ei ole minulle tuttu, itse käytän Avenea, mutta tuo kyllä tuntuisi olevan myös tutustumisen arvoinen sarja. Naama on rutikuiva ja punoittava :( Talvi on hankalaa aikaa itselle.

  VastaaPoista
 3. Ihana uusi tuttavuus! Josko tästä löytäisin helpotuksen herkälle ja kuivalle iholleni.
  Kahdella arvalla mukaan!

  VastaaPoista
 4. Yhdellä mukana arvonnassa.
  Olen kokeillut käsivoidetta ja vartalovoidetta, tykkäsin.

  VastaaPoista
 5. Tämä sarja on kyllä uusi tuttavuus. Ilolla kokeilisin olisiko tuosta apua herkälle, punoittavalle iholleni. Luottotuote on vielä etsinnän alla nimittäin.

  VastaaPoista
 6. Nimen tasolla tuttu sarja, koskaan en ole kokeillut, joten ehdottomasti mukana arvonnassa kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 7. Ei ole tuttu sarja, mutta olisi kiva kokeilla.

  Kahdella arvalla mukana.

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ihan uusi tuttavuus minulle. Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 9. Olen joskus saanut näytepussin hoitovoiteesta, mutta sen perusteella ei vielä tietenkään voi sanoa mitään tuotteen tehosta. Mulla on ongelmana talvisin nenän ja leuan ihon kuivuminen, hassua, mutta poskissa ja otsassa tätä ongelmaa ei ole. Ja kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 10. Hyvä, kun teit tämän postauksen Hekku :)! LRP on aivan L O I S T A V A ihonhoitosarja! Itsekin tein aikanaa postauksen tai pari ko. sarjasta ihan löytöjen innoittamana ja niinikään ilosanomaa piti päästä levittämään :).

  Ilokseni täällä Espanjassa LRP on hyvin edustettuna ja minähän olen tehnyt sarjasta lisää löytöjä. Täällä vielä suurempi valikoima edustettuna- jess!

  VastaaPoista
 11. Ei ole tuttu :-)

  Kaksi arpaa. jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. 1 arpa. Ei ole entuudestaan yhtään tuttu sarja! Olisi kiva päästä testaamaan :)
  jessina.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Olen käyttänyt La Roche-Posayn aurinkovoidetta ja siihen olin ainakin tyytyväinen. Mielelläni kokeilisin sarjan muitakin tuotteita.
  Yksi arpa.
  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Olen 100-prosenttinen LRP-fani!
  En ollut pystynyt käyttämään ripsiväriä tai muuta silmämeikkiä moneen vuoteen herkkien silmieni takia. Kaikki herkillekin silmille tarkoitetut ripsivärit ja silmämeikinpoistoaineet saivat silmät tulipunaisiksi, polttaviksi ja kipeiksi. Jostain netistä, blogeista muistaakseni, luin tästä sarjasta. LRP:n ripsivärin ja poistoaineen avulla pystyn jälleen meikkaamaan silmät. Suosittelen todella!
  Yhdellä arvalla, tarjaerten@yahoo.com

  VastaaPoista
 15. Kahdella arvalla mukaan. Eivät ole minulle ennestään tuttuja tuotteita, mutta vaikuttavat kokeilemisen arvoisilta.

  VastaaPoista
 16. LRP:n Cicaplast Baume voide pienille ihorikoille tuttu viime talvelta, pidin! Arvonnassa mukana kahdella arvalla, luen blogilistan kautta :)
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 17. Sarja on minulle tuntematon, mutta yritän korjata asiaa kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 18. uusi tuttavavuus, yksi arpa
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Ihan uusi tuttavuus,tätä olisikin herkkä ihoisena perheenä kiva päästä kokeilemaan :)

  minka.pietilainen@gmail.com

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...