13.11.2013

Working hard

Neule Filippa K | hame Selected Femme
Tänään oli aika kiva työpäivä: iltapäivällä livistimme officelta vähän tavallista aikaisemmin ensin Helsinki Day Spahan, missä minulle tehtiin Absolute Body Sculpting -hoito, joka myytiin minulle yhdellä lauseella: "selluliittia ja rasvakudosta pehmentävä wrap-käsittely, joka tehostaa myös kuona-aineiden poistumista". Höpön höpön kaiken maailman aromaterapiahivelyille, minä haluan tuloksia!

Hoito oli oikein miellyttävä ja jopa aika tehokkaan tuntuinen, niin kuumaa kihelmöintiä tunsin maatessani rintojen alta polviin asti elmukelmuun (!) käärittynä. Ihmeaineen vaikuttaessa ehdin myös ottamaan ihan pienet kauneusunet ja sain pienimuotoiset jalka- ja hartiahieronnatkin. Hyvä setti!

Hoitojen jälkeen löhöilimme työkavereiden kanssa loungetilassa kuoharia juoden, ja olisin hyvin voinut jäädä siihen köllöttölemään vaikka koko illaksi. Vaan hupimme ei loppunutkaan vielä siihen: kävelimme nurkan taakse Boulevard Socialiin syömään, ja voi pojat, miten tosiaan söimmekään!

Tomi Björck, BS:n (ja Farangin ja Gaijinin ja parin muunkin huippuraflan...) omistaja sattui paikan päälle, ja hän kertoili kuulumisiaan: uuden ravintolan suunnittelua, pitkää [kesä]lomailua perheen kanssa ja siinä sivussa pari pienempääkin projektia, joista hän saa itse kertoa - en uskalla paljastaa mitään, kun en ole ihan varma, koska on uutisten aika. 
(Kyllä, pidän tätä blogiani valtamediana, jota kautta valtakunnan uutiset usein tuodaan julki.)

Kuva lainattu BS:n verkkosivulta

Mutta sitten siihen ruokaan! Söin Social Tasting Menun, johon Tomi vielä ystävällisesti lähetti parit keittiön terveiset päälle - tai siis väitän, että söin, mutta tosiasiassa jouduin jättämään jälkkärit kokonaan väliin, sillä olin siinä vaiheessa niin täynnä, etten voinut kuvitellakaan syöväni enää ainoatakaan suupalaa, saati sitten tällaista settiä:

BOULEVARD SOCIAL SOFT ICE CREAM
itsetehtyä softista
 TOSCA PIE & HONEY
manteli fragipane, hunaja-mantelijäätelöä,
praline, vaniljakastiketta

Harmitti, mutta oli ihan pakko passata. Onneksi hameessa oli kuminauhavyötärö :-D

Kaikki ruokalajit olivat oikein hyviä ja osa suorastaan erinomaisia; edellinen visiittini Boulevard Socialiin ei valitettavasti ollut yhtä onnistunut, joten olin hieman skeptinen ennen ensimmäistä suupalaani. Sen jälkeen en sitten muistanutkaan ennakkoasenteitani ennen kuin joskus menun puolessavälissä, jolloin kerroin muullekin pöytäseurueelle, miten lammaspullat olivat edellisellä kerralla hieman viileähköjä, enkä tajunnut tilata tarpeeksi montaa annosta ja jäi vähän nälkä. En saanut suurta sympatiaa puolelleni, lähinnä kummastuneita katseita; vaikeahan siinä on sanoa muuta kuin "hmmhh", kun suu on koko ajan täynnä herkullista ruokaa.

Positiivisin yllätys oli ehdottomasti ankanmaksapaté, joka tarjoiltiin foccacian ja timjami-kirsikkahillon kanssa. En ole pitänyt itseäni suurensa paté-ihmisenä, mutta nyt kyllä muutin mieleni!


Toivottavasti ette pahastu näistä lainakuvista. Ravintolan hieno interiööri pääsee niin paljon paremmin oikeuksiinsa ilman häiritseviä asiakkaita, eikä mulla olisi edes ollut kuin kännykkä kuvausvälineenä - valon puutteesta puhumattakaan. Sen verran vielä namedroppaan, että Tomi kertoi olleensa itse vahvasti tämänkin ravintolan sisustamisessa mukana; kattolamput on haettu Nykistä, ja ylemmässä kuvassa näkyvä surffilauta on Tomin oma. Aika cool!

Huomenna aherran taas ihan arkisten asioiden parissa, mutta pari milliä hoikempana ja erittäin virkistäytyneenä! 

6 kommenttia:

  1. Olihan ihanan kuuloinen päivä! Täällä nälkäisenä kuola valuen luetaan :)
    Ja tuo hame on kyllä niiiin makee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihanaa - itsekin taas tajusi miten etuoikeutettu sitä onkaan!

      Poista
  2. Miten ihana päivä sinulla onkaan ollut! Mielestäni on kuitenkin aivan perisynti olla jättämättä jälkkärille tilaa ;) Amelie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikein ole jälkkäri-ihmisiä (kaikki suklaan eri olomuodot ovat poikkeus!), joten pystyin elämään tilanteen kanssa :-)

      Poista
  3. Oi mitä hemmottelua, sitä kyllä tarvitaan näin marraskuussa(kin) ;)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...