6.8.2014

Kesäuutta

Nettishoppailujen lisäksi ehdin saaristokiertueella käymään ihan oikeissa kivijalkakaupoissakin. Tammisaaren Lindexiltä ostin erittäin tarpeelliset collegehousut, kun taas Maarianhaminassa eteeni tupsahti aivan uusi brändi Sibin/Linnebjerg, ja vaikka kesä oli kauneimmillaan, en empinyt hetkeäkään sovitettuani tätä neuletakkia.

Olin jo keväälläkin etsinyt mahdollisimman yksinkertaista ja - tietysti - mustaa neuletakkia, mutten ollut löytänyt sopivaa. Tai no, Cosilta yritin tilata sellaista, mutten koskaan saanut tilausta menemään läpi ja jäin nuolemaan näppejäni. 

Meillä on tällä hetkellä sisälämpötila noin +30C, joten en voinut ajatellakaan pukevani neuletakkia päälleni, jotta näkisitte, miten se istuu. Onneksi merkin nettisivuilta löytyi tämä kuva, jonka malli on varmasti aivan minun mitoissani, joten voitte nyt vaihtaa mielikuvissanne vain kuvan pään parikymmentä vuotta vanhemmaksi.  


Juuri noin, kapeiden farkkujen ja korkkareiden kanssa, olin ajatellut neuletakkia käyttäväni, joten tulette varmaan näkemään lähes identtisen asukuvan vähän myöhemmin syksyllä. Ja sitten ihmettelette, että miten sillä Hekulla oli siinä edellisessä kuvassa ihan erilaiset hiukset?!

Sibin/Linneberg on kahden ystävättären vaatemerkki, jonka he perustivat, koska halusivat tarjota kansalle kohtuuhintaisia ja laadukkaita neuleita. Tässä muutamia saitilta lainattuja lookbook-kuvia; näistä valikoimista voisin ottaa vielä pari muutakin neuletta kaappiini. Lastenmallit ovat myös kivoja - ei aina tarvitse olla niin kamalan pirtsakka ja, no, lapsellinen!






Kävin tyhjentämässä kirppispöytäni tänään, ja ilokseni viikon nettomyynti oli melkein tasan 500€ (kuulemma varsin erinomainen saldo yhdelle viikolle)! Jos ei yhtään anna periksi sille mielihalulle, että laskisi päässään, montako tuhatta euroa ne myydyt vaatteet joskus kaupasta ostettuina kustansivat (kaksi eri miestä toi tämän näkökulman esiin...), voi olla oikein tyytyväinen. Kiitos vielä ostoksia tehneille, taidan ryhtyä samaan projektiin vielä joskus toistamiseenkin :-)

10 kommenttia:

  1. Onpa muuten ihania vaatteita. Juuri tuollaisia simppeleitä, mistä tykkään.

    Mahtava myynti on ollut sulla. Täällä kirpparimyynti on ollut ihan peestä viime aikoina. Omasta mielestä on hinnoitellut todella alakanttiin omat ja lasten vaatteet. Kaikki ovat olleet hyväkuntoisia ja siistejä ja silti ei mene. Tuntuu siltä, että sama roudata ne kierrätykseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei ole koskaan ollut noin hyvä myyntionni (ja onnea vain hänelle, joka osti käyttämättömän Malene Birgerin mekon 25€:lla...)! Mulla jäi yksi ikea-kassillinen myymättä, ja jotenkin pahalta kuitenkin tuntuu viedä ne UFFin laatikkoon, ahneus iski!

      Poista
  2. Iltaa! Maarianhaminassa on niinkin pieneksi paikaksi kiva valikoima ruotsalaisia ja tanskalaisia merkkejä. Käyn siellä silloin tällöin työmatkalla, ja yritän aina nipistää aikaa ja ehtiä käymään muutamassa kivassa putiikissa ja kirjakaupassa hamstraamassa ruotsinkielisiä lastenkirjoja. Löytyikö tuo neule siitä Nordean vieressä olevasta liikkeestä (en nyt muista nimeä, mutta se on ihan suosikki)?
    Oiva myyntionni sulla, mun logiikalla miettii että viisisatanen siellä kaapissa vain roikkui turhan panttina... ja nyt saa luvan ostaa taas uutta! ;) Paljon iloisemmalla mielellä pysyy tällä logiikalla.
    -Hanna Turusta

    PS. Huomasin, että kommentoit FFS:ssä by Malene Birgerin mekosta... mulla on se, ja se on oikein kiva! Sellainen laatikkomallinen, väljä leikkaus, mulla menee siitä ihan normikoko (haluan se jäävän suht väljäksi). Uskoisin sille tulevan paljon käyttöä, sen voi helposti dress up tai down.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan puhutaan samasta kaupasta kävelykadulla: vastapäätä on KappAhl ja lasten lelukauppa (Nordeaa en muista) - siellä olisi ollut paljon muutakin kivaa, joten lucky you, josj pääset sinne käymään tässä lähiaikoina!

      Ja kiitos kommentistasi tuohon Malenen mekkoon liittyen, täytyy ottaa se uudestaan harkintaan :-)

      Poista
  3. Todella kaunis takki ja mitä moninaisimpia käyttömuotoja, wau :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mäkin oletin ja toivon, että löydän sille paljon käyttöä!

      Poista
  4. Kaunis neuletakki ja muutkin kuvien vaatteet näyttävät oiken kivoilta.

    VastaaPoista
  5. Oih, neuletakkikateus! Toi on niiiin makee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks, toivotaan että olen yhtä innostunut vielä sittenkin, kun neulekelit alkavat...

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...