10.8.2014

Vinossa

Ihan tosissani vähän jännitti, kun kokeilin kapoisimpia farkkujani jalkaan, sillä kesällä on tullut mässäiltyä herkuteltua aika antaumuksella, enkä olisi ollut kovin ihmeissäni, jollen olisi saanut enää vetskaria kiinni...


Onneksi sain puristettua sovitettua itseni vielä vanhoihin housuihi, sillä vaikka muuten tykkäänkin shoppailusta, on farkkujen ostaminen mielestäni varsin tuskallista ja hikistä hommaa. Täytynee kyllä kerran syksyn aikana ryhtyä siihenkin puuhaan - odottelen vain ilmojen viilenemistä, ennen kuin uskaltaudun sovitusrumbaan ja säälin jo etukäteen sitä myyjää, jolle arpa langettaa minun palveluvuoroni...

paita Peak Performance
farkut Nudie 
kengät Zinda

Kengät ovat ne samat, joista kirjottelin jo hetki sitten täällä. Onneksi tilasin ne pienemmätkin sovitukseen, sillä ne ovat ehdottomasti paremman kokoiset - tosin olen varmuuden vuoksi pitänyt niitä sukkien kanssa kotosalla, jotta saisin tuon varpaiden päällä olevan remmin aivan aavistuksen verran pehmeämmäksi. Tuntuisi onnistuneen!

Insta-seuraajani tietävätkin jo, että olemme tänä viikonloppuna veneilleet (pääsin liian läheltä seuraamaan kansan kaikkein syvimpien rivien satamaelämää...ei enää Pihlajasaareen vähään aikaan, kiitos!) ja eilen olimme katsomassa HJK - FC Barcelona -matsia - elämäni ihkaensimmäinen jalkapallomatsi! En ole futisfani (jääkiekosta tykkään, mutten ole koskaan tajunnut jalkapallon paitsiosääntöä) ollenkaan, mutta olihan tuossa ottelussa aivan oma fiiliksensä, vaikka lopputuloksen (Barca voitti 6-0) olisi suonut olevan edes vähän armollisempi...Tänään olenkin sitten pyykkäillyt, siivonnut ja järjestellyt, sillä tämä viikko oli sellaista matalalentoa, etten ehtinyt tekemään täällä kotona yhtään mitään - ja sen oli näköistäkin! Vieläkään ei ole kaikki tip top, mutta odottelen nyt uutta energiapuuskaa kaikessa rauhassa ;-)

P.s. Otsikko ei liity Nelosen uuteen Vino Show -ohjelmaan, vaan kykyyni asetella kaikki kuvani aina hitusen vinoon - tästä en voinut enään edes korjata vinoutta, koska varpaat olisivat jääneet kuvan ulkopuolelle :-O

4 kommenttia:

  1. Hienostihan nuo farkut päällesi menevät - itse en edes uskalla ajatella kokeilla. Kesähelteet kun niin kummasti turvottavat;)
    Siivousintoa täällä odotellaan - ei näy missään!
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, en tajunnutkaan, että helteethän ne vain turvottavat - huh, mikä helpotus, koska sehän merkitsee myös automaattista soukentumista ilmojen viilentyessä!

      Kivaa sunnuntaita sinullekin!

      Poista
  2. Hehee, mulla meni lemmparifarkut juuri ja juuri jalkaan, mutta puristivat masusta niin hemmetisti :)
    Nyt herkkuhanat kiinni hetkeksi! Aloitin eilen herkkulakon, katsotaan kauanko kestää ennen kun sorrun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun herkkulakko päättyköön siinä vaiheessa, kun miehen työmatkalta tuomat kolme (!) isoa Tobleronea on syöty - 1,5 vielä jäljellä... Nam!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...