17.9.2014

Back to black

En ole tosi pitkään aikaan valinnut päälle kokomustaa asua, ja nytkin halusin jalkaan punaiset kengät pieneksi väripilkuksi. Kunha mennään kohti talvea ennustaisin, että tämä väriyhdistelmä alkaa tuntumaan entistä kotoisammalta ja luontevammalta - synkistyn luonnon mukana :-)

toppi Banana Republic
housut Boss
kengät Ganni

Nuo Gannin kengät ovat muuten olleet siinä mielessä hyvä ostos, että niissä on oikein mukava lesti ja sopivan maltillinen korko. Harmi vain, että onnistuin parkkihallissa jumittamaan koron kahden betonilaatan väliseen silikoniuraan, ja mokkaan tuli ikäviä nirhaumia, joita en saa putsattua pois - onneksi  kukaan ei ollut todistamassa Cinderella -hetkeäni (lainasin termini Minttu Virtasen uutisesta), kun kenkä jai lattiaan ja minä jatkoin paljaalla jalalla eteenpäin....
Oman tuhonsa kengälle kuin kengälle tekee autolla ajaminen; aina joskus olen fiksu ja vaihdan ajomatkalle vaikka tennarit, mutta yleensä jännitän koko työmatkan oikeaa jalkaa ilmassa, jottei se osuisi auton lattiaan. Arvaatte varmaan, että aina välillä se pääsee unohtumaan...

Nyt taidan tallustella pari päivää matalammissa kengissä, sillä reväytin ikävästi pakarani circuitissa tänään. Siis toistan: circuitissa tänään. Olen nyt käynyt kerran viikossa treenamassa työpaikan tarjoamassa jumpassa jo useamman viikon ajan, ja ostin jopa salihanskat suojatakseni herkät kätöseni kahvakuulakänsiltä - tässä ollaan ihan tosissaan liikenteessä! Lisäksi olen jaksanut vähän hölkkäilläkin koiran kanssa, ja toivon kovasti, että tämä tsemppi jatkuisi vielä parinkin kuukauden päästä - yleensä kaamos nimittäin kahlitsee meikäläisen aika tehokkaasti sohvaan kiinni ja sen näkee sitten möhkälemäisessä keskivartalossa ikävällä tavalla.

Huomenna on taas estevalmennus, joten tämä viikko näyttää oikein hyvältä jo tässä vaiheessa - viikonloppuna kun vielä käyn kerran, pari lenkillä, tulisi jo kesänjälkeinen liikuntaennätys! Pakko kiristää tahtia myös siksi, että kierrokset nousevat näköjään töissä koko ajan, ja liikunta tuo aivan välttämätöntä tasapainoa ja auttaa jaksamaan paremmin. Olisi kiva voida vaikka hiihtolomaan mennessä olevansa paremmassa kunnossa kuin mitä kesällä olin - siihen tähtään!

Ja samantien jääkaapille iltapalalle :-D Kivaa loppuiltaa teillekin - muistakaa Ruotsin miljonääriäidit Livillä klo 22!

4 kommenttia:

 1. Musta on aina musta! Ja punaiset kengät, auts;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, kertoohan siitä blogin nimikin! Mulla ei muuten ole koskaan aikaisemmin ollut punaisia kenkiä, mutta nyt olen sitä mieltä, että ne ovat aivan oiva garderoobin mauste ja väripilkku.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää kokomusta ripauksella punaista!
  Tsemppiä pakaran kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Takamus on onneksi jo paljon parempi: ei ollut mikään paha revähdys, kun noin nopeasti tokeni.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...