20.9.2014

Ei aikaa rönsyille tai röyhelöille

Olen huomannut, että silloin kun on tosi tiukka aikataulu tai tahti duunissa, sisäinen ääneni suorastaan vaatii pukeutumaan farkkuihin ja tennareihin; farkuissa voi istua rennommin, nostaa jalat tuolille, löhöillä ja ikään kuin taipua mihin tahansa tilanteeseen. Hameessa pitää päinvastoin miettiä, miten istuu, kiskoa aina asentoa vaihtaessa helmaa säädyllisesti kohti polvia ja muutenkin pitää jalat maassa. Ja korkkareilla voi toki harppoa (siitä tule vähän tiukkisfiilis), mutta niillä ei silti pääse samaan puolijuoksuun kuin tarvittaessa tennareissa.

Sain näihinkin kuviin hyvän Vino Show -efektin
Näillä spekseillä tuntui siis erittäin luontavalta pukeutua perjantain näin "vähän rennommin" töihin - ja asu toimi juuri niin kuin pitikin! Olo oli rento, tehokas ja kaiken lisäksi jaksoin seistä ne hetket, jotka vietin pöytäni ääressä: meillä on siis sähköpöydät, jotta tulisi aina joskus seisoskeltua, mutta korkkareissa ei sellainen tule koskaan mieleenkään. Tämä oli siis myös omaa terveyttä ja hyvinvointia edistävä pukeutumisyyli!

jakku Whistles
paita. J.Crew
farkut rag&bone

Koko viikko on ollut sellaista matalaliitoa, että tuntuu nyt suorastaan hämmentävältä istua edelleen yökkäri päällä omalla kotisohvalla hiirenhiljaisessa talossa. (Hiljaisuus tulee siitä, että poika lähti juuri kaverin synttärijuhliin, joten telkkari ei ole vielä päällä, eikä poppi pauhaa.) En ole sopinut tälle päivälle mitään ohjelmaa, joten katsotaan, mitä lauantai tuo tullessaan :-) Viime sunnuntain Scandal odottaa boksilla, ja uusin Vogue iPadilla, joten niiden parissa vietän ainakin muutaman tunnin ja useamman kahvikupposen verran omaa aikaa. Lisäksi kroppa on nyt vihdoinkin sen verran palautunut keskiviikon erittäin tiukasta circuitista, että voisin vaikka harkita juoksulenkkiä - sää näyttää olevan mitä mainioin, joten pitää ottaa siitä nyt viimeinen ilo irti ennen ensi viikon pakkasia! Aloitin nyt kuitenkin hissukseen lakkaamalla kynnet ja kirjoittamalla tämän postauksen, ei parane repiä liikaa näin aamutuimaan, kun keho vielä heräilee kymmenen tunnin yöunien jälkeen.

Ihanaa, leppoisaa/vauhdikasta [valitse sopivin] lauantaita teillekin!

10 kommenttia:

 1. Kivan rento asu ! Olen huomannut saman jutun pukeutumisessa, kun on oikein kiire, simppelit asut on parhaita :)

  Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
 2. Tennarit ja farkut pelastavat kyllä kiireisen päivän, ihan samaa mieltä! Ja toimivat myös kiireisen aamun pelastajana, kun on jo valmiiksi myöhässä ja pinna kireällä :)

  Meilläkin on toimistolla sähköpöydät, itse yritän seistä tunnin aamusta ja tunnin iltapäivästä. Mutta ehdottomasti ei korkkaripäivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...mä vaan pelkään aina, että juuri silloin, kun olen pukeutunut kuin TET-harjoittelija, joudunkin yllättäen tosi isojen hefepomojen kanssa tekemisiin, ja ole siinä sitten uskottavan oloinen slogan-t-paidassa ja converseissa...

   Poista
 3. Kaunis asu ja noi tennarit ovat ihanat!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...