30.9.2014

Vanha riepu

mekko Tibi/ kengät Guess
Joku kysyi tänään, onko mekkoni uusi ja meinasin ihan oikeasti vastata, että vanhahan tämä jo on - vaikka taisi olla tänään vasta toista kertaa päällä! Siis voiko uutuudenviehätys karista ihan kaapissa roikottamalla?! Ostin nimittäin mekon "jo" kesäkuussa Nykistä, mutten ole tosiaan ehtinyt pitämään sitä kuin nyt vasta.... En siis ole mitenkään haluton pukemaan sitä päälleni, mutta pakasta vedetyltä se ei enää tunnu. Tässä se nähdään, että [mun] pitäisi aina käyttää kaikkia uusia vaatteita heti alkuun tosi aktiivisesti, jotta pääsisi hyödyntämään uutuudenviehätyksen ihan maksimaalisesti!

Taisin muuten päättää juuri lähes kolmivuotisen bloggaajanurani pisimmän tauon, kun olin melkein viikon pois mestoilta; työ- ja iltamenojen lisäksi oli paljon hauskempaakin tekemistä, sillä olin koko viikonlopun perjantaiaamusta lähtien Muhun saarella ratsastamassa. Oli niin siistiä, ettei sitä oikein osaa edes sanoin kuvailla - eikä lajiin vihkiytymättömiä varmaan kamalasti kiinnostakaan lukea pitkiä hehkutuksiani merivedessä kahlailusta, kiitolaukkapätkistä ja maailman suloisimmista varsoista, joten jätetään ne sikseen. Kaikille ratsastajille lämmin ja vilpitön suositukseni: menkää ihmeessä, ette kadu!

Tämä viikko näyttää onneksi varsin säädylliseltä, ja täällähän minä istun kaksin koiran kanssa tyhjässä kodissa tätä tekstiä naputtelemassa, sillä poika on ulkona kavereiden kanssa ja mies salilla; molemmat olivat jo syöneet siinä vaiheessa, kun pääsin töistä kotiin puoli seiskan maissa ja tulivat käytännössä jo ulko-ovella vastaan... On siis ihan höpöhöpöä, että lapset muka lentäisivät pesästä vasta täysi-ikäisinä, sillä eihän niitä näe edes 11-vuotiainakaan kuin pari tuntia päivässä!

Lähden siis nyt koiran kanssa iltalenkille, jotta olisin tunnin päästä vastaanottamassa väsynyttä futaria töistä pöllittyjen muffinsien kanssa :-) Kivaa iltaa teillekin!

4 kommenttia:

 1. Minä ostan monesti aleista varastoon ;) Sanon aina, että on uusvanha että ostettu eri sesonina, mutta onhan se muuten uusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä termi! Mä tietysti väitän melkein aina miehelle, että kaikki mun vaatteet on vanhoja, vaikkei se ihan totta olisikaan :-D

   Poista
 2. Ooh, tuommoinen viikonlopun ratsastusreissu olisi niin ihana! Piti heti käydä googlailemassa missä päin maailmaa tuollainen Muhun saari sijaitsee :)

  Tosi kaunis tuo sinun uusvanha mekkosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Saarenmaalla, aivan uskomattoman kaunista seutua! Ja hevoset on kivoja, reippaita ja luotettavia - sekin on mulle tärkeää.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...