22.9.2014

Seinäruusu

Olen jo jonkin aikaa halunnut ostaa jonkun tämänkaltaisen printtikuosicollarin, ja kun Net-a-porter lähestyi newsletterillä, jossa esiteltiin Altuzarran Target-mallistoa, ei tarvinnut pitkään empiä ostosta tämän paidan kohdalla. Silitys tai etumuksen höyrytys olisi ehkä ollut paikallaan - en tajunnut aamukiireissäni, miten ryppyisenä lähdinkään liikenteeseen!

En ehkä tykkääkään noista housuista niin kovin paljon, ovatko ne vähän liian lököt? Ainakin toppi olisi ollut kivemman näköinen mustien farkkujen kanssa, se on varma!

Tänään punnitaan lempiharrastukseni mielekkyys, kun pitäisi ihan kohta vääntäytyä tuonne pimeään ja sateiseen iltaan ratsastamaan. Onneksi on maneesi tuomassa sateensuojaa, mutta jotenkin tuo keli tuntuu siitä huolimatta aika luotaantyöntävältä... Siinä vaiheessa, kun istun hevosen selässä, ei takuulla enää harmita, mutta kyllä tämä sohvasta irtautuminen muuttuu viikko viikolta yhä tahmeammaksi touhuksi (lenkille lähtemisestä puhumattakaan...)  - pitäisi vain fokusoida suoraan siihen, miten hyvä olo onkaan sen liikunnan jälkeen, sillä se on aina taattu!

Moni tuntuu syksyn tullen satsaavan myös erilaisiin kodinsisustus ja -parannusprojekteihin, mutta niihin en ole vielä löytänyt inspiraatiota tai energiaa, vaikka kohteita kyllä riittäisi: meillä on mm. jo pidemmän aikaa ollut puheissa makuuhuoneiden venkslaus, jossa poika muuttaisi pienempään makkariin (nyt vierashuone/varasto) ja hänen nykyisestä, kaikista suurimmasta huoneesta tehtäisiin arkiolohuone/pelitila. Vuodesohva toisi lisää yöpaikkoja sekä sukulaisille että lapsen kavereille, ja oma mieli lepäisi, kun voisin hätistää tarpeen tullen meluavan poikalauman yläkertaan pelaamaan sen sijaan, että yritämme löhöillä kaikki tuossa olkkarissa - se ei taida olla se rennoin ratkaisu kenellekään meistä. No, onhan tässä koko pitkä talvi aikaa suunnitella ja säätää :-D

Nyt on mentävä, etten myöhästy - onhan se ratsastus nyt kuitenkin aika ihanaa! Heipat teille, nähdään taas pian!


8 kommenttia:

 1. Oih mikä paita, me likey!
  Mullakin olisi pitkä lista syystuunausta kotiin, kun vaan keksisi mistä aloittaa. Vaihdoin sentään jo verhot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin makkariin uudet pimennysverhot sopivasti kaamosta vasten :-) Muita verhoja meillä ei sitten olekaan - luotan sälekaihtimiin!

   Poista
 2. Oi minä pidän paidasta. Kodinsisustus joo... onneksi syksy, kynttilät ja heikompi valo piilottaa aika paljon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta- lisäksi kun kulkee kotona ilman silmälaseja, ei näe kaikkein pienimpiä epäkohtia niin epäselvästi :-)

   Poista
 3. Ratsastus on niin kivaa ja hepan selässä unohtuu kaikki muut asiat. Täällä vaaditaan vielä enemmän sissimeininkiä, meillä ei nimittäin ole maneesia. Odotan kauhulla talven lumituiskuja... Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä on kyllä jo ihan oikeasti motivaatio kohdallaan! Olen taas yrittänyt katsella itselleni sitä vuokrahevosta, mutten ole löytänyt - ehkä juuri siksi, että yksi ehdoistani on maneesitalli...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...