16.10.2014

As seen before

Siis, joo, onhan tämä asu jo niin nähty - paitsi että ei noiden kenkien kanssa, joten niiden varjolla kehtasin postata vielä tämänkin kuvan. Naureskelin aamulla, että olen kuin kokoomuksen mainos noiden hameen ruiskukkien takia, mutta ehkä/toivottavasti tämä mielleyhtymä oli vain omassa päässäni, eikä niin kamalan ilmeinen?

neule Michael Kors
hame Weekend by MaxMara
kengät French Connection

Ja täytyy kyllä ihan näinä päivinä vaihtaa vähän jykevämpiin kenkiin; aamulla Helsingissä satoi ekat lumihiutaleet ja muutenkin olin huomaavinani, että kaikki muut ovat jo ottaneet nilkkurit ja saappaat käyttöön - oletko sinä? Olen yrittänyt pitkittää sitä niin myöhään kuin mahdollista, koska ehdin sitten taas kyllästymään kaikkin talvikenkiin moneen kertaan pitkän ja pimeän talvemme aikana, mutta kyllä nyt on annettava periksi. Kaivoin myös parkan esiin, ja siihen olikin tosi mukava kääriytyä, kun eilen illalla raahauduin migreenin runtelemana ihmisrauniona ruokakauppaan.

Venekin nostetaan viikonloppuna vesiltä, joten huomisilta sujuu sitä tyhjennellessä ja siivotessa - mikäs sen mukavampaa hommaa pikkupakkasessa! (No, onneksi on hyvä lämppäri, kunhan halusin saada arkiseen tilanteeseen edes vähän draaman tuntua) Mitään muuta ohjelmaa ei sitten onneksi olekaan, joten voin taas ottaa iisisti ja katsella kaikki viikon aikana tallennetut telkkariohjelmat putkeen; siihen vielä pari juoksulenkkiä, hyvää ruokaa ja vähän cavaa päälle, niin eihän sitä muuta ihminen tarvitsekaan!

Huomista odotellessa otan nyt pienet välinokoset ja käyn sitten vielä iltatuimaan hyppäämässä vähän esteitä (ihan hevosen selässä, hehe). Lokoisaa torstaita sinulle, nähdään pian!

4 kommenttia:

 1. Minulta meni moiset mielleyhtymät ihan ohi, joten ei moitetta ainakaan täältä päästä - hyvältä näyttää!
  Minä olen ottanut nilkkurit (tai oikeastaan bikerbootsit) käyttöön jo elokussa, hehee, ja saappaitakin pidin ekaa kertaa ainakin viikko sitten. Tänään korkkasin ihan virallisesti saapaskauden käyttöön, ja aamulla puin jo karvavuoratun parkan päälleni. Vilukissa mikä vilukissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, muistankin sun uudet bikersit - eihän niitä lasketa ;-)

   Poista
 2. Heh, ei tule mieleen kokoomus :)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...