25.10.2014

Tilauksen mukaisesti: lyhyt musta neule

Olen kuullut, että kun sanoo haaveensa ääneen, tulee siitä vähän konkreettisempi ja sitä alkaa alitajuisesti toteuttamaan haluamaansa asiaa - ja juuri niin tässä kävi tämän neuleenkin kanssa: vain muutama päivä sitten huomasin, että minulta puuttuu sopivan nafti musta perusneule ja perjantaina jo eksyin Marks & Spencerille ja siellähän tämä kasmirneule minua odottikin!

Olin ylipäätänsä ekaa kertaa tutustumassa uuteen M&S-osastoon Sokoksella; suurin yllätys oli varmaan valikoiman laajuus: vaatteita oli parissa kerroksessa ja mukana oli useampia M&S:n alabrändejä, esim. Indigo ja Peruna jäivät ihan spontaanisti mieleen. Paljon oli tarjolla sellaista perusvaatetta, jotka eivät sykähdyttäneet suuntaan tai toiseen... Briteissä M&S:n alusvaatteet ovat ihan käsite, ja niitä olisi tarjolla Helsingissäkin, mutta täytyy käydä tsekkaamassa Bridget Jonesin mummoalkkarit joku toinen kerta ;-)

Tämä koneessa pestävä (!) neule maksoi aika tarkaan satasen, mikä on mielestäni oikein passeli hinta laatutuotteesta - aikahan sitten näyttää, kuinka hyvälaatuinen tämä oikeasti on, mutta ainakin käsituntumalla tuntuu hyvältä (ja ainahan kasmir nyppyyntyy, sille ei voi mitään).

Mitoitus oli tosi nafti, sillä sovitettuani normaalikokojani 10 ja 12 (38 ja 40 EU), päädyin ottamaan koon 14, jotta neule ei ihan nuolisi keskivartaloni muhkeita muotoja (toim. huom. etten ole nyt viimeaikoina lihonut!).

Sen sijaan tästä jakusta olisin ottanut koon 10 ja tehnyt ostopäätöksen ihan samantien, mutta valitettavasti oikeaa kokoa ei löytynyt; erittäin ystävällinen ja palveluhenkinen Store Manager (jäi nimikyltistä mieleen) kertoi, että maanantaina tulee kuulemma todennäköisesti lisäerä, joten yritän muistaa ja ehtiä käydä kurkkaamassa, sillä tämä oli ihan kuin minulle tehty vaate!

HIHSin saldona - polttavan oman hevosen kaipuun lisäksi - oli tältä päivältä "talvichapsit", eli ihan vain tavallista väljemmät chapsit, jotka mahtuvat paksujen talviratsastushousujen ja pitkien kalsareiden ja paksujen sukkien päälle. Huomenna menen myös koko päiväksi istumaan penkin reunalle (on niin jännää, etten pysty istumaan kuin ihan etureunalla ja etukenossa), ja jäin vielä pohtimaan uutta turvaliiviä, koska olen nyt käynyt estetunneilla paljon aikaisempaa useammin, ja olen ollut aika laiska pitämään nykyistä liiviä, joka on jäykkä ja kömpelö. Uudet palaliivit ovat aivan erituntuisia: kevyitä ja notkeita, ja sen pystyisi pukemaan hyvin takin allekin. Onhan sitä huonompiakin 200€ sijoituksia tullut tehtyä...

Loppuilta kuluu leffan parissa tässä kotisohvalla ja huomenna kiiruhdaan Horse Show'sta suoraan futiskentän laidalle kannustamaan poikaa elämänsä tokassa turnauksessa - jännitämme varmaan molemmat yhtä paljon :-) Hienoa lauantai-iltaa sinullekin!

8 kommenttia:

 1. Tuonne M&S:lle olisi kyllä päästävä jossain vaiheessa vähän penkomaan - harmittaa, kun se ei Turkuun ole tulossa!
  Hyviä kasmirpaitoja ei voi olla liikaa - ja tuo näyttää kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä hyvä syy tulla Helsinkiin, kunhan saat jalkasi leikkauksen jälkeen taas reissukuntoon!

   Poista
 2. M&S on kyllä oikea perusvaatteiden aarreaitta. Jos jollekin on tarve, niin ehdottomasti sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli täytyy käydä se mummoalkkariosastokin vielä läpi :-)

   Poista
 3. Se oli nopeaa toimintaa! Hyvä että löytyi mieluinen neule.

  Mulla on myös semmoinen jäykkä turvaliivi, miehen mukaan ihan poliisin luotiliivin näköinen :)
  Pakko kyllä sijoittaa myös sellaiseen palaliiviin, jos taas aktiivisemmin alkaisi jossain vaiheessa lajia harrastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisikin saada ihan erilaista respectiä, kun kävelisi se liivi päällään vaikka steissillä - en kyllä aio kokeilla! Se HIHSissä nähty - ja sovitettu - liivi oli selästä mulle liian pitkä, joten en voinut ostaa sitä - sääli, sillä Hööksin parhaiten istuva ja kevyin liivi maksoikin sitten jo 300€ :-O

   Poista
 4. M&S:n kasmirit ovat hyviä hinta/laatusuhteeltaan. Vanhin neuleeni on 15 vuotta vanha ja edelleen hyvässä kunnossa!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...