27.1.2015

Päivän farkkuasu

Jäin aamulla tekemään töitä kotiin hetkeksi, ja avot! Valoa!
(melkein tarpeeksi)

Asuni oli viime hetken ratkaisu, kun eka yritys näytti ihan kamalalta, ja piti pikapikaa löytää joku uusi alaosa tuon farkkupaidan kanssa. Ei ehkä ihan napakymppi (mulla on niin lyhyt selkä, että vierastan "paitaa housuissa"), mutta jotakin uutta kuitenkin - on kai silläkin arvonsa, että edes kokeilee :-)

paita Gap
hame COS
kengät Clarks
vyö Reiss

...ja kuten näette, on Polar Loop nykyään tiukasti ranteessa asun kuin asun kanssa! Viikonloppuna tulee eka käyttöviikko täyteen, joten voin raportoida alkufiiliksiä silloin - vai onko ihan kaikilla jo samanlaiset, puhunko vanhaa asiaa?

Tämä on taas kolmen ratsastusillan viikko, joten kiirettä pitää. Onneksi mies palasi ruotuun arjen aisapariksi  (oli siis viime viikolla työmatkalla), eikä meillä kummallakaan ole mitään iltaedustuksia, joten kyllä tämä tästä. Työpäivienkin lomasta löytyy muutamia tunnin pituisia vapaita pätkiä, eli ehdin toivottavasti tekemään oikeita töitä virka-ajan puitteissa: pahimmillaan mulla ei ole viikon aikana oikeastaan ollenkaan vapaita hetkiä, vaan päinvastoin useampia päällekkäisiä palaveribuukkauksia, joiden välillä yritän taiteilla. En tietenkään ole ainoa palaverien väliin survottu ihminen, tuohan on nykyään ihan normimeininkiä aika monellakin... mutta kyllä sitä viikon lopulla on ymmärrettävästi aika lailla kaikkensa antanut!

Mutta hei, nyt on vasta tiistai, joten muutama palaveri on vielä istumatta :-) Mennään ilolla kohti loppuviikkoa - ja työn riemua teillekin kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kiitoksia muistutuksesta! Enpä olekaan piiitkäään aikaan käyttänyt farkkupaitaa, joten täytyypä taas pukeutua siihen joku päivä. Reipasta palaveriviikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ollut minäkään käyttänyt, mukavaa vaihtelua :-)

   Poista
 2. Kivan erilainen asu! Niin kovin mielellään kuulisin lisää hevosen vuokrauksestasi. Tämä ei vaan taida olla sellainen heppahöperöblogi : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ajattelin tehdä ainakin yhden ponipostauksen, kunhan muutama viikko on vuokrausta takana - eli aika pian :-)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Minun kaapissa on edelleen farkkupaidan mentävä aukko, täydellistä yksilöä odotellessa.

  Jee, ponipostaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja kiva kuulla, että ponipostausta oikein odotetaan :-D

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...