16.4.2015

Räyhäkkää rokkihenkeä

jakku Marks & Spencer farkut J.Crewnilkkurit Billi Bi
Farkut + musta väri = kiireaamun pettämätön valinta. Kuvittelin eilen näyttäväni tässä asussa katu-uskottavalta rokkikukolta, mutta eiköhän tässä kuitenkin tosiasiassa pysytelty toimistopukeutumisnormien puitteissa kaikin puolin - eihän mulla ole edes yhtään tatskaa tai lävistystä!

Asu oli kuitenkin kaikin puolin mukava ja muutenkin sopiva kiireiseen päivääni, jonka aikana ehdin niin miettimään ihmisten mediankäytön kiihtyviä muutoksia, omien tuotteidemme kehitysroadmapia, suunnittelemaan ensi viikon workshopia, pyörittelemään excelissä satoja lukurivejä, kirjoittamaan muutaman tusinan maileja ja tietenkin väsäämään powerpoint-esityksen. Huh!

Onneksi on taas jo torstai, ja viikonloppu edessä :-) Menen huomenna katsomaan The Voice of Finlandin finaalia (kolmas vuosi peräkkäin, eli tämähän on jo ihan perinne!), ja lauantaina on ihanan sukulaistyttömme nelivuotissynttärit; luvassa on siis pitkiä iltoja ja paljon iloa!

Ensi viikko näyttää jopa pelottavan seesteiseltä niin työ- kuin privaattielämässäkin: pari ratsastuskertaa, eikä muita iltamenoja ja palaverien väliin näyttäisi jäävän viikon mittaan useampia tunteja työaikaa ihan normaalin virka-ajan puitteissa. Voi tietysti olla tyyntä myrskyn edellä, mutta onhan tässä mennyt jo muutama viikko sellaista hurlumhei-tahtia, että pieni rauhoittuminen olisi todella tervetullutta. Sain myös miehen kotiin reissuiltaan, joten olemme pitkästä aikaa koko perhe yhdessä kotosalla - sitäkin osaa arvostaa taas pitkästä aikaa!

Nyt pitäisi/ saan lähteä ratsastamaan, mutta kun reidet ja peffa ovat tiistain kahvakuulatunnista niin jumissa, että hädin tuskin pystyn kävelemään... Joko kaikki jumitukset paranevat kertaheitolla (en koskaan pääse helpolla noilla kouluvalmennustunneilla), tai sitten päädyn vielä huonompaan jamaan - välimutoa tuskin on. Huomenna se sitten nähdän, joten siihen asti moi!


5 kommenttia:

 1. Oiii, kahvakuulailu on NIIN tehokasta :D Sun asu on kyllä tosi rock!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin tehokasta, että kesti neljä päivää toipua! Yritän muistaa ja ehtiä käydä siellä nyt säännöllisesti, ehkä se ajan mittaan vähän helpottaa...

   Poista
 2. Kahvakuulailu on huippua ja toi takki on niin upea!

  VastaaPoista
 3. Rockrock - hyvältä näyttää!

  Mä olen kerran kokeillut kahvakuulaa, ja seuraavana päivänä tuntui siltä kun mut olisi pahoinpidelty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan onneksi joutunut pahoinpitelyn kohteeksi, mutta voisin kyllä kuvitella, että lopputulema olisi hyvinkin samantuntuine olotila, kun joka puolelta jomottaa!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...