26.4.2015

Planning ahead

toppi ja hame Banana Republic/ kengät Zinda
Vähän rauhallisemman viikon jälkeen on edessäni taas aikamoinen aikataulujen ristituli: lähden huomenna aamulla Vierumäelle johtoryhmän etäkokoukseen kahdeksi päiväksi, ja sieltä pitäisi ehtiä tiistaina klo 18 kotikulmille asuntonäyttöön, rynnätä sen jälkeen ratsastamaan ja sitten vielä jaksaa pakata Lontoota varten. Keskiviikkona teen täyden työpäivän, paitsi että pitää ehtiä klo 17 lennolle, eli lounas jää 100% varmuudella väliin, ja jos olisin fiksu, menisin viimeistään kasiksi töihin (not gonna happen). Kunhan vain ehdin lennolle, voin hengähtää helpotuksesta, sillä torstaina on edessä "ihan tavallinen" koulutuspäivä, ja sen päätteeksi mies ja poikakin lentävät Lontooseen vappua viettämään, ja siitä eteenpäin on luvassa ihan pelkkää kivaa - ja aikataulutonta - ohjelmaa.

Olen tehnyt mielessäni pakkauslistaa, jotta olisin edes puoliksi valmistautunut pikapakkaussessiota varten; tämä uusi asu on yksi setti, jonka otan mukaan, koska voin käyttää ylä- ja alaosaa sekä yhdessä että erikseen, ja se, jos mikä on reissussa kätevää. Olen jo viime vuodesta asti etsinyt sopivaa näyttäväkuosista kokonaisuutta, ja tämä Banana Republicin version kolahti ja tuntui ihan omalta - enkä pettynyt yhtään, kun sain kokonaisuuden itseni päälle (eihän sitä voi etukäteen tietää, miten paljon todellisuus eroaa mallikuvista ennen kuin vasta livenä....).

Noista kengistä en ole ihan varma tuollaisen vähän pidemmän hameen kanssa: katkaisevatko ne[kin] jalan vähän ikävästi? Ehkä joku sirompi korko olisi toimivampi - ja ehkä löydän sellaiset vaikka reissun päältä :-)

Mutta apua, missä vaiheessa ehdin tekemään pedikyyrin ja levittämään useamman kerroksen itseruskettavaa noihin vitivalkoisiin kinttuihini?! Toisaalta ensi viikon sääennuste on niin heikko (+13C päivällä ja sadekuuroja), että lienee viisasta nöyrtyä ja pakata sukkahousuja messiin...

Oman vaatesuunnitteluni lisäksi mietin jo vähän pojankin pakkaamisia, sillä vaikka mieheni onkin erittäin pätevä arkirutiineissa, en usko että hän jaksaisi toteuttaa minun laatimiani asuplänejä suurella pieteetillä, joten laitoin jo esille sellaisia vaatteita, jotka on ihan pakko muistaa ottaa mukaan.

Tämä Abercrombie Kidsin farkkupaita saapui juuri parahiksi viime viikolla; se oli 11-vuotiaan pojan hartaasti toivoma vaate, joka oli onneksi super-alessa, eli hintaa ei jäänyt yhtään enempää kuin H&M:n vastaavalle paidalle - ja laatu on paljon parempaa, kävin nimittäin liikkeessä hiplaamassa sitä jälkimmäistäkin ihan varmuuden vuoksi.

Näin meillä molemmilla on uudet vappuasumme :-D

Blogi jatkaa siis hiljaiseloaan taas seuraavan viikon, joten toivottelen glada vappenia jo kaikille näin hyvissä ajoin!

10 kommenttia:

 1. On sulla taas puuhaa kerrakseen :) Tämä kuosien ystävä antaa kyllä isoa peukkua tuolle asulle - ihan mahtava!

  Nauttikaahan reissusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä lasi viiniä maistuu huomenna illalla :-D

   Poista
 2. Vauhtia riittää, mutta eipä käy aika pitkäksi! ;)
  Ehkäpä hameen kanssa kävisi paremmin perinteiset avokkaat hiukan terävämmällä kärjellä, kuten itsekin pohdiskelit. Tuollaisen hameen haluaisin!
  Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei todellakaa ole nyt tekemisestä puutetta! Samaa mieltä tuosta kenkäasiasta, ja pakkasinkin juuri tuollaiset teräväkärkiset kengät mukaan.

   Poista
 3. Huhhei mikä määrä hommaa! Hame on ihan mahtava!

  VastaaPoista
 4. Onpa upea mekko! Ja kengät on oikein kivat. Tsemppiä hulinaviikkoon ja mukavaa vappua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :-) Samoin hyvää vappua, kohtahan se jo onkin!

   Poista
 5. Sullahan on kiirettä! Kaunis mekko ja Lontoo on ihana kaupunki,tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on kieltämättä vähän haipakkaa, mutta kyllä tämä (kai) joskus taas vähän rauhoittuukin...

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...