2.4.2015

Nahkaa, raitaa, glitteriä

Toden totta, kaikkia otsikon elementtejä löytyy tästä asusta, muttei tuo nyt omiin silmiini niin kamalan levoton ole?!

toppi J. Crew
hame Selected Femme
kengät Billi Bi

Raitapaita oli yksi J. Crew'lta tilatuista uutuuksista, hame taas on näkynyt blogissa - ja päälläni - niin monta kertaa, että tekin varmaan alatte olemaan siihen yhtä kyllästyneitä kuin minä itsekin? Joo, taidan siirtää sen suosiolla jemmakaappiin odottamaan uutta tulemista. Ja haaveilen midimittaisesta nahkahameesta, vaikka epäilen, ettei sellainen olisi välttämättä ihan optimaalinen meikäläisen 160 cm pituiselle kropalle.

Jouduin myös erittäin vastentahtoisesti palaamaan talvikenkiin, sillä lunta/ räntää on tullut taivaan täydeltä jo monta päivää, mikä on kyllä erittäin kypsää. Ainoa hopeareunus, minkä näille kurjille keleille keksin on se, että aurinko ja orastavat kesäsäät tuntuvat hetken päästä vielä entistä suloisemmilta, kun on joutunut tarpomaan tämänkin takatalven läpi. Laiskuuteni myös palkittiin, sillä en ollut ehtinyt pakkaamaan talvikamppeita vielä pois silmistä, kun niitä jo taas tarvittiin!

Pähkäilin vielä hetki sitten, josko olisi pitänyt lähteä johonkin pääsiäiseksi, mutta juuri tänä aamuna tunsin suorastaan helpotusta siitä, että edessä on peräti neljä päivää lomaa! Yksi kyläily on sovittu lauantaille, ja sunnuntaina menemme tuohon lähilandelle talkoisiin - mutta kun sen palkaksi on luvasssa anopin herkkupöytä, ei risusavotta tunnukaan enää niin kurjalta ajatukselta. Lisäksi ajattelin tehdä koiran kanssa pitkiä kävelylenkkejä, juoda skumppaa, lukea kirjoja, katsella telkkari ja pelata lautapelejä lapsen kanssa. Not bad!

Minkälaisia suunnitelmia sinulla on: vietätkö pitkän viikonlopun kotosalla, vai oletko jo kenties matkalla määränpäähän? Hyvää pääsiäistä joka tapauksessa!

5 kommenttia:

 1. Minulla oli vähän samanlaista epämääräistä tyytymättömyyttä aikaisemmin, kun meillä ei ole mitään sen kummempia pääsiäissuunnitelmia. Mutta tämä viikko katosi ihan hetkessä ja nyt tuntuu kivalta, kun saa laiskotella kotona monta päivää :) Pojille pitää tosin keksiä vähän jotain ajankulua, että ei mene tappeluksi pyhät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama fiilis mulla: en muista koko alkuviikosta oikeastaan juuri mitään (kaikkien työjuttujen lisäksi kolme ratsastusiltaa...), joten nyt tuntuu aivan mahtavalta rauhoittua kotioloihin!

   Poista
 2. Myy minulle tuo hame, jos olet siihen kyllästynyt (ja jos koko ja hinta mätsää)! Ihailin sitä jo silloin, kun sen hankit, mutta en saanut aikaiseksi hankkia samanlaista itselleni...

  :) Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, houkutteleva tarjous! Taidan kuitenkin pitää hameesta vielä kiinni, sillä uskoisin että se tuntuu taas hetken päästä ihan kivalta ja freesiltä - juuri nyt sitä on vain tullut käytettyä vähän liian tiuhaan...

   Poista
 3. Hame on niin makee, että sitä kyllä mielellään täällä katselee - ei siis mitään kyllästymistä ainakaan täällä suunnalla :)

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...