7.10.2015

Räpsyripset

Moi taas! Mulla on aina hyvät aikeet kirjoittaa kuulumisia melkein joka päivä, mutta johonkin ne illat aina kuluvat ihan hujauksessa - ja nyt, kun päivät lyhenevät, tuntuu jo näin puoli seiskan iltahämärissä siltä, että pitäisi ihan pikapuolin olla menossa nukkumaan :-O

Tänään ehdin töiden jälkeen sentään ikuistamaan päivän asun filmille (no ok, muistikortille); mitään uutta tässä ei ole, mutta kaikkea mistä tykkään tosi paljon kuitenkin!

jakku Marks & Spencer
huivi By Malene Birger
neule Part Two
farkut Cos
kengät Cole Haan

Ostin tuon M&S:n jakun sisäkäyttöön viime talvena, mutta se todisti käyttökelpoisuutensa ulkotakkina vappuna Lontoossa (onneksi olin pakannut sen mukaan, koska siellä oli kylmä!) ja nyt pikkupakkasilla se tuntui oivalta noin päällikerroksenakin. Hyvä, että tuli hankittua!

Erilaisia ja -tyylisiä takkeja saisi kyllä olla tuolla eteisessä roikkumassa vielä enemmänkin, kun nämä kotimaan kelit ovat mitä ovat: aika harvassa ovat ne viikot, jolloin ei tarvitse mitään takkia päällensä - ainakaan jos on sellainen vilukissa, kun minä!

Olin muuten tosi ylpeä itsestäni, kun kaivoin pojalle viime kevään alennusmyynneistä ostetun toppiksen myöhään sunnuntai-iltana tulevan viikon sääennustetta katsottuani (ja siitä järkytyttyäni). Kerrankin olin ajoissa ja hyvin valmistautunut, eikä lapsen tarvinnut palella tai kärvistellä hihoistaan liian pienessä rotsissa!

No mutta hei, vielä otsikon asiaan: kävin hyvin lyhyen harkinnan jälkeen laittamassa ripsenpidennykset pari päivää sitten. Oho!

En oikein ymmärrä omaa logiikkaani - tai siis sen puutetta, sillä olen aina sanonut, etten voi laittaa geelikynsiä siksi, etten ehdi huoltamaan niitä muutaman viikon välein, vaikka ne  muuten olisivatkin niin superkätevät. Sen sijaan lakkaan sitten kotona (joo, joskus töissäkin, pakko myöntääj) kynnet kolmen, neljän päivän välein...

Ja nyt sitten haksahdin noihin ripsiin, joita pitää huoltaa ihan samalla tavalla. Toistaiseksi ne ovat tietysti ihan kuosissaan, mutta stressaan kyllä jokaista bongaamaani irronnutta ripseä (tähän mennessä olen laskenut neljä) ja pelkään, että mulla on viikon päästä enää sellainen harva, toisiinsa nojaavien ripsien säälittävä ristikkoaita jäljellä. Lisäksi pelkään, että hankaan joku yö silmiäni nukkuessani niin, että aamulla on suu täynnä minkinkarvaa (pidennysten materiaali, siis). Olen myös - tosissani - harkinnut uimalasien käyttöä suihkussa, jotta ripset eivät kastuisi ja liima hapertuisi; saunaa en edes harkitse!

Tavoitteena oli mahdollisimman luonnollinen look (ehkä hieman ristriidassa ripsienpidennysten perusideologian kanssa!), mutta olin silti vähän häkeltynyt kun näin lopputuloksen ekaa kerta peilistä. En tajunnut ottaa ENNEN-kuvaa, jotta pääsisitte vertailemaan eroa, mutta eiväthän nuo tuossa kuvassa nyt niin kamalan/liian/shokeeravan vahvoilta näytä?! Ja onhan tässä oma silmäkin jo pikkuhiljaa tottunut uuteen ilmeeseen, ja kehujakin on tullut :-) Lopullisen arvosanan voi kuitenkin antaa vasta muutaman viikon päästä, kun tosiaan nähdään miten pitkään nämä pysyvät siisteinä ja riittävän tuuheina. Toistaiseksi kuitenkin ihan lupaava alku!

10 kommenttia:

  1. Kuvasaa ainakin ripset näyttävät kivalta ja luonnollisilta. Pitäisköhän munkin kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule, tuosta samasta pohdiskelusta se mullakin lähti... Odota nyt hetki, niin kuulet miten mulla lähtee sujumaan!
      nim. tänään uimalasit päässä suihkutellut :-D

      Poista
  2. Ihana tuskisliivi ja ripset, ne ovat kauniit. Ihanaa loppuviikkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hetken jouduin pohtimaan, että liittyykö mun jakku jotenkin Tuska-festivaaliin (näköjänä aina mielessä), kunnes tajusi että se olikin vain viaton typo :-)

      Samoin sinulle kivaa viikkoa!

      Poista
  3. Ai sää uskaltauduit! Olen miettinyt pitkään samaa ja pelännyt juuri noita mainitsemiasi juttuja. Toisaalta olen jopa miettinyt, että hankaisinko vähemmän silmiäni ripsipidennysten kera = saisin vähemmän ryppyjä silmänympäryksiin. (Olen siis aivan mahdoton silmien hankaaja.)

    Miia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän olisi positiivinen sivuvaikutus, jos saisi rypytkin vähenemään :-)

      Poista
  4. Oih, hyvältä näyttää ripset! Mullakin oli kerran, mutta en sitten saanut aikaiseksi mennä edes siihen ekaan huoltoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, sinä et olisi ollut ihan eka, josta olisin ajatellut, että olisit mennyt laittamaan pidennykset :-D Mä taas koko ajan jännään, koska pitää mennä huoltoon, joten tuskin jää väliin...

      Poista
  5. Mites sujuu ripsien kanssa? Kauniit ovat! Itse käytin pidennyksiä kolmisen vuotta sitten pitkään mutta sitten silmäni herkistyivät liimalle niin, että jouduin luopumaan niistä.
    (P.S. Minä kyllä käytin suihkussa uimalaseja - totta kai! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toistaiseksi menee ihan ok, vaikka kyllähän niitä tippuu tasaiseen tahtiin sitä mukaa kun omat ripset uusiutuvat - viikon päästä taitaa siis olla jo aika mennä ekaan huoltoon...

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...