9.5.2012

Päivän asu


jos ollaan ihan rehellisiä, niin mun "päivän asut" ovat yhtä usein edellispäivän tai edellisviikon jonkun päivän asuja kuin sen varsinaisen päivän ensembleja. Tämä johtuu ajanputteesta: saatan muistaa napsaista pikaiset kännykkäkuvat eteisessä ennen töihin lähtöä, mutten sitten saman päivän aikana ehdikään tai muista tehdä postausta ja sitten muut supertärkeät aiheet puhututtavatkin jo enemmän.

Tämä asu on viime viikolta, kun aurinko lupaili jo lämpöään, mutta käytännössä aamulla oli vielä alle +10C. Hyppään pihalla lämpimään autoon, eikä töissäkään tarvitse kävellä pitkiä matkoja ulkona, joten kamalan lämpimästi ei tarvitse matkoja varten tälläytyä. 


Nahkatakki on Jimmy Choo for H&M, ihanan pehmeää nahkaa, mutta malli on aavistuksen verran kranttu, mistä syystä en ole tätä kamalasti käyttänyt - ei se tässä kuvassa niin pahalta näytä :-)

Takki - Jimmy Choo for H&M
neule - Massimo Dutti
farkut - MiH
ballerinat - Pretty Ballerinas
laukku - Mulberry

Tänään olinkin sitten ihkaoikeasti paitahihasillani ulkona koiraa pissattamassa- vitsit, miten tuntuukin heti kesältä, kun voi olla ilman takkia!! Silti pitäisi käydä ostamassa lapselle joku kevättakki, sillä tajusin juuri, ettei pelkällä softshellillä pärjää koko kesää (on niin lämmin). Kaupoille, siis.

Kunhan nyt saan huomisen presen tehtyä, vähän viime tinkaan jäi sekin homma...No, onneksi tiedän, mistä haluan puhua, eikä aikaakaan ole kuin tovi, joten suurta tuotosta multa ei odotettakaan. Todennäköisesti käy päinvastoin niin, etttä mulla on viimeinen puheenvuoro ja heti kun olen saanut suuni auki, alkaa toimari jo takarivistä katselemaan merkitsevästi kelloaan ja assaririvistö liikehtimään levottomasti tuoleillaan. Jippii, olipas muuten rohkaiseva mielikuva :-)

Havahduin myös tänään siihen, että nyt on jo toukokuu. TOUKOKUU! Mihin tämä kevät oikein katosi, kuka sen varasti ihan varkain?! Nyt pitäisi miettiä pihakalusteita, kesälomaa, mökkivarusteita, golfia ja pihakukatkin olisi varmaan pitänyt jo istuttaa? Ikkunat pitäisi ainakin pestä - tunnen piston sydämessäni joka kerta, kun yritän tihrustaa pölyn peittämien ruutujen läpi pihalle. Vaikka siellähän se paljas, hoitamaton piha olisi vastassa, joten ehkä ihan hyvä, etten näe sitä niin selvästi :-) Viikonloppuna poikkean puutarhamyymälään ja anelen polvillani apua joltakin asiantuntevan näköiseltä mummelilta!!

Oletteko te kaikki muut jo hoitaneet kaiken kuosiin, olenko ainoa töihinsä unohtunut?

9 kommenttia:

  1. Älä huoli, tuolla näkyy paljonkin olevan vielä bloggaajat vaiheessa parvekkeidensa ja pihojensa kanssa. :) Ja mun parveke ei välttämättä tänä kesänä edes tule kuntoon vielä, kun vasta kolmen viikon päästä muutan ja on keskityttävä itse kodin laittamiseen. Ehkä ensi kesänä sitten ;)

    VastaaPoista
  2. No mutta sulla onkin hyvä syy :-) Onnea jo etukäteen uuteen kotiin, kivaa!

    VastaaPoista
  3. Juu, ei ole kuosissa, ei sitten mikään asia:) Ikkunat on täälläkin (armollisen) likaiset, lapsetkin jo niistä huomauttelivat..Pihalla olen käynyt toteamassa, että kaikkea pitäisi tehdä, mutta ei vaan ole aikaa, eikä oikein inspistäkään. Kaipa sitä vähän myöhemminkin ehtii:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sovitaan että ehtii - kun tuli tuo kesä niin myöhäänkin tänä vuonna!

      Poista
  4. Heips! Uusi lukija täällä ja löytyikin kiva blogi =) Tulen vierailulle toistekin!
    Ja vastaus kysymykseesi: ei todellakaan ole kaikki kuosissa. Töistä tullessa suljen silmät kun kävelen autotallista sisälle, pihalla lojuu viikonlopusta jäänyt harava, keskellä pihaa, heinäkasat odottavat korjaajansa, mutta pari puskan väliä kitketty, se on jo hyvä alku vai mitä?
    Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisää kohtalontovereita, mahtavaa! Ja tervetuloa lukijaksi!

      Poista
  5. Haa, olipa hauskaa löytää blogi, jossa myös tunnustaudutaan mustan puhuvan pukeutumisen vankkumattomaksi kannattajaksi - samis täällä hei. :D

    Mulla on kevään ja kesän valmistelu ihan kesken, huh heijaa vaan, mutta toisaalta, eipähä se nyt niin tarkkaa oo. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä musta on uusi musta - tosin tänään revittelin ja puin päälleni mm. tummansinistä ja harmaata :-) Tervetuloa sinullekin - hienoa, että tänne on löytänyt lisää uusia lukijoita ja ihanaa, että myös jätätte heti viestejä!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...