20.5.2012

Printtihousut IRL

Olen jo muutaman kuukauden ajan makustellut printtihousujen ajatusta: kuvissa ne ovat pikkuhiljaa alkaneet miellyttämään silmää, mutta mikäpä ei näyttäisi hyvältä kaksikymppisen mallin päällä?! Onkin sitten aivan eri asia, voiko tällainen keski-ikäinen lapsenmittainen äitihahmo vetää ne päällensä näyttämättä surullisen epätoivoiselta...

Lontoossa hypistelin hieman ihastuneena 7 for All Mankindin kukkakuvioisia jeggingsejä, mutta ne olivat a) liian kalliit ja b) aivan liikaa. Ajatus siitä, että voisin löytää itsellenikin sopivan version vahvistui kuitenkin entisestään.

Eilen olin sitten kaupungilla liikenteessä ihan tositoimin, enkä jättänyt yksiäkään printtipöksyjä hiplaamatta Tigerilla, Filippa K:lla, Beamhillissä, Lindexissä, Stockalla ja Zarassa. Tribaalikuviot, kukat ja eläinaiheet out, joten aika hillityt kuitenkin halusin ja Zarassa ne tulivatkin sitten vastaan. Jono sovituskoppiin oli tajuton, kuten aina, joten nappasin nämä vain mukaan kotisovitusta varten.

Kuosi ensin:

Hillitty pyjamakuosi, check.

Ja malli: 

Sopivan suora malli, ei liian väljä ja liehuva, mutta ei mikään ihan pillikään. Ja, ihme ja kumma, eihän tämä nyt niin räikeän epätoivoiselta näytä, vai mitä? 

Vaan kohtalon kortit ovat nyt todella tätä printtihousuajatusta vastaan, sillä näissä on eriparilahkeet: oikea lahje on ihan silmämääräisestikin katsottuna selkeästi vasenta kapeampi ja niin paljon, että se jämähtää pohkeeseen kiinni. Kuvassa se on siis tuo suora jalka taaempana, mutta näettekö miten kireä lahje on tuosta polven alapuolelta? Se johtuu siitä, ettei se liiku siitä mihinkään!

Teoriassa lahkeessa olisi sen verran saumanvaraa, että voisin ratkoa saumaa ja ommella sen uusiksi, mutta noin liukkaan kankaan kanssa ei voi kuin epäonnistua (näillä omilla, yläasteen aikaisilla hyvin välttävillä ompelutaidoillani). Olisiko kannattanut sovittaa?! No joo...

Nyt sitten painiskelen vielä sen kanssa, että yritänkö vaihtaa housut samanalaisiin symmetrisiin, vai annanko nyt tämän trendin mennä ohi? 

Mitä mieltä olette, onko tämä 15 vuotta nuorempien juttu, annanko tämän jäädä nyt tähän?!

5 kommenttia:

 1. Näyttävät aika lailla pyjamanhousuilta. Jättäisin väliin, semminkin, kun laatu on mitä sattuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä! Ehkä itsekin taivun jättämään nuo väliin, ärsyttää tuollainen sekuna (ja olet oikeassa, pyjama-mielleyhtymältä ei voi välttyä!)

   Poista
 2. Minä taas tykkään :) Harmi vaan, kun olivat huono kappale ja sentakia joutuu kuitenkin takaisin liikkeeseen vaihtamaan tai palauttamaan ;) Yritän ehtiä viikonloppuna katselemaan noita malleja, katsotaan josko kotiutan samantyyliset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät mieleiset, siellä oli kyllä montaa mallia tarjolla!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...