19.5.2012

Kaipausta ja shoppailua

Olen ollut yksin kotona vasta kolme päivää, ja nyt jo ikävöin perhettäni kamalasti. Oma aika on kiva juttu, kun sitä on sopivasti, mutta liikaa on liikaa: täällä on liian hiljaista ja rauhallista, eikä ole ketään, kenelle jutella :-( Absence makes the heart grow fonder!

Onhan tässä ollut kaikkea kivaakin, kylpylähoitoja ja shoppailua ja kavereiden kanssa hengailua, mikä on oikein virkistävää ja tärkeää sekin!

Ja tästä eteenpäin en taida enää vannoa täällä mitään ostolakoista, koska kaikki hyvät lupaukset unohtuivat taas heti, kun pääsin ekaan liikkeeseen...


Ei siis tarvinnut lentää Lontooseen asti, kun löysin nämä kengät jo tänään. Tismalleen sama malli on jo mustana, ja ne ovat aivan luottokenkäni - epäilemättä nämä pääsevät samaan kastiin.


Ja sitten uudet farkut, aina yhtä käytännölliset mustat ja kapeat. Tästä kuvasta ei tietenkään näy mallia (Flex), mutta ennen kuin olen lyhentänyt nämä, ei lisää kuvia ole luvassa (ja itseni tuntien voi mennä ensi talveen asti, ennen kuin saan aikaiseksi tehdä sen). 
Sitten vielä se uusi Sandin neule päällä - tosin taas vähän ryppyisenä pitkän päivän jälkeen...
Onneksi tämä söpöliini on pitänyt minulle seuraa koko viikonlopun - ja näillä keleillä koiranomistajana on oikein mukava olla!

*****

JK: Jos haluat voittaa Narsin luomivärejä, Minna arpoo niitä kaksin kappalein Villa Hummelholm -blogissaan. 

2 kommenttia:

  1. Yksinolo kyllä tekee hyvää, ymmärtää paremmin, mitä ikävöi:) Rizzosta saa Pretty Balleriinoja? Pitääpä käydä katsomassa.

    VastaaPoista
  2. Jo vain, samoin La Matta ja Kenkäfriikki myyvät, joten valinnanvaraa alkaa riittämään Helsingissäkin :-)

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...