21.5.2012

Meillä vihertää!

En ole todellakaan mikään viherpeukalo, vaan päinvastoin kukkien kanssa todellakin peukalo keskellä kämmentä. Yleensä onnistun tappamaan/näivettämään/ylikastelemaan ihan kaikki kasvit puolessa vuodessa, myös ne "kuolemattomat". Ainoana poikkeuksena tähän sääntöön ovat orkideani, jotka kukkivat taas iloisesti - go figure!

Näihin yrttipahasiin uskalsin kuitenkin satsata Ikeassa pari euroa, kun tällainen kolmen yrtin kasvatussetti osui käteen: kuvaavaa on se, että olin puutarhaosastolla ostamassa koristekiviä kynttiljämaljakoihin, ja joku oli hylännyt yhden tällaisen pakkauksen siihen kivien viereen. Yrtit siis löysivät minut, enkä minä niitä.


No mutta, kuten kuvasta näkyy, nämä sain jopa minäkin itämään ja keräsin Hyvä Äiti -pisteitä edes puolikkaan, kun pystyin tarjoamaan lapselle tämän ilon. (Meillä ei ole kasvatettu rairuohoa kuin ehkä kerran, ja silloinkin lapsi taisi olla 1,5-vuotias, eikä tajunnut koko hommasta yhtään mitään).


Toistaiseksi olen muistanut kastellakin näitä; pitäkää peukkuja että tämä mieletön tuurini jatkuisi vielä hetken, ja saisimme edes kerran maistella itse kasvatettua basilikaa salaatissamme :-)

Yläkuvassa taustalla näkyy muuten saviruukkuun siirretty salaatintynkä, jolle on käymässä hyvin tyypillisesti. I rest my case.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...