14.6.2012

Me and McDreamy

Olen ihan kamalassa flunssassa; se alkoi eilen aivan yhtäkkiä kurkkukivulla ja nyt olo on varsin karsea. Olen maannut ihan koko päivän sohvalla ja torkkumisen lisäksi katsellut tallennettuja tv-ohjelmia - "onneksi" on ollut niin kiire, etten ole ehtinyt katsomaan lempisarjojani muutamaan viikkoon. Huomenna olisi vaivaiset kuusi palaveria, jotka pitäisi nyt tietysti perua (ja tässä minä vain makailen!) - harmittaa, että asiat jäävät kesken ja tulevat sitten vastaan seuraavien viikkojen aikana kuitenkin. Vielä enemmän harmittaa se, että illalla olisi ollut ratsastustunti, jonne en tietenkään pääse. 

Meillä ei juurikaan sairasteta (*koputtaa puuta*), joten tämä on ihan poikkeuksellista. Ja kamala guilt trip, vaikka se ihan kai normaalia onkin, flunssa siis, ja poissaolo. 

Nyt otan kupillisen kuumaa mehua ja siirryn Greyn anatomista Good Wifeen, joka palasi kuin pyynnöstä takaisin ruutuun - ja josta pidän paljon enemmän kuin Täykkäreistä. Alician pitäisi vain pukeutua vähän nuorekkaammin, tylsiä ne iänikuiset jakkupuvut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...