17.6.2012

Koirien tekarit

Kuten olen joskus kertonutkin, aloitin tämän blogin osaksi oppimismielessä - työn puolesta pitäisi olla tosi sinut digimaailman kanssa, ja tässä saa hyvää oppia liikenteen lähteistä, löydettävyydestä, hakusanoista, jne. Käyn siis aina välillä katsomassa, mistä blogiin on tultu ja millä hakusanoilla, ja suurimmaksi osaksi ne ovat aivan loogisia: se ainoa ystävistäni, jolle olen tästä harrastuksesta kertonut, osasi navigoida perille käyttämällä hakusanoja "COS" ja "Mulberry" :-)

Vaan eilen listassa olikin aikamoinen yllätys: blogiin oli tultu hakusanalla "koiran tekohampaat"! Tämä jäi todella ihmetyttämään, ja jos sinä ko. haun tehnyt vielä palaat tänne, kuulisin mielelläni tarinan tälle kuriositeetille?!

Dentastix -hymy
Ulkona sataa kaatamalla, joten tämä(kin) päivä kuluu sisällä; puhtaan pyykin kasa onkin sen korkuinen, että sen parissa saa kulumaan vähän pidemmänkin tovin (katson yleensä Ruutu.fi:stä jotakin Livin hömppää samalla kun silitän). Flunssa alkaa onneksi vihdoinkin väistymään - oli jo aikakin!

Mukavaa sadepäivää teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...