28.6.2012

Mikä Mulberryssä mätti?!

Laukun koko oli tosi hyvä (mahtui läppäri ja kaikki "päivittäistavarat"), hihna oli oikean pituinen, laukku oli kaikin puolin oikein hillityn kaunis ja tyylikäs.

Mutta.

Laukku näytti hyvältä ainostaan ollessaan pullean täynnä; puolityhjänä se meni tosi rumasti lysyyn ja näytti kamalalta. Ei voi hyväksyä yli tonnin laukulta, ei sitten millään!

Olen varmaan liian tarkka, ja kävin kamalan painin itseni kanssa (osin jo siksi, että palautus maksaa varmaan 50€), mutten koskaan olisi voinut olla täysin tyytyväinen laukkuun, joten eihän tässä muutakaan vaihtoehtoa ollut. Ärsyttää, että olin niin tohkeissani jostakin, joka osoittautui pettymykseksi. Ärsyttää myös se, etten saanutkaan itselleni kipeästi tarvitsemaani uutta työlaukkua.

Ja oppini siis on, etten enää koskaan tilaa mitään (noin kallista ainakaan) käymättä hypistelemässä sitä ihan IRL ensin. Aamen taas.

4 kommenttia:

 1. :) Kyllä tuolla hinnalla tosiaan pitää saada myös se oikea mielikuva! Itselläni käynyt monesti juuri verkkokaupassa, ettei tuote olekaan ollut sellainen, kuin kuvittelin. Minäkin aika koitan viisastua vahingosta, ainakin hetkeksi:)

  VastaaPoista
 2. Harmi, kun laukku ei ollut mieluinen :/

  Kivaa viikonloppua sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Joo, enköhän pääse tästä tragediasta yli aika nopeasti, on sitä pahempaakin tullut käytyä läpi :-) Ja säästin tosi paljon rahaa, jotka voisin hassata vaikka äkkilähtöön, jollei aurinko ala kohta tosissaan paistamaan!!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...