20.6.2012

Pin it...

Olen jo siviilipuolella käyttänyt Pinterestiä jonkin aikaa, enkä ole koukahtanut yhtään. Nyt sitten haksahdin tekemään blogillekin omansa, luoja tietää miksi. Kadunkohan tätä aamulla?!

Ai niin, se oma Pinterestini löytyy siis täältä.

2 kommenttia:

 1. Nyt paljastan taas yhden häpeäpilkkuni: mulla ei oo mitään hajua tosta Pinterestista oikeesti, ja oon varmaan laittomasti varastanu kuviakin sieltä kun en mistää mitä ymmärrä :O Jos jostain tulis vastaan selko- ja suomenkieliset ohjeet ni voisin perehtyä asiaan :)Tähän mennessä vaan nyökytellyt muka-tietäväisenä kun joku puhuu pinnaamisesta, kerran jo möläytin että mitä, lintsaako täällä joku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hande, oletko siis käynyt tutustumassa? Käytännössä se on kuin virtuaalinen muistitaulu tai leikekirja, jonne voi "pinnata" (eli tallentaa) kuvia. Itselläni on siellä pari eri taulua, vaatteille omansa ja vaikka sisustukselle omansa. Voin joko selailla ja pinnata omille tauluilleni jonkun muun alunperin Pinterestiin viemiä kuvia, tai sitten voin pinnata sinne muilta saiteilta bongattuja kivoja juttuja.

   En tiedä, selvensikö tämä nyt yhtään, mutta klikkaa tuota P-logoa, niin voit käydä katsastamassa en mun laittamat pari juttua :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...