24.6.2012

Paluu arkeen

Juhannus tuli vietetttyä erinomaisessa seurassa notkuvien ruokapöytien ja pulppuavien pullojen (??) äärellä. En muista, koska olisi ollut noin hieno aattosää kuin tänä vuonna, joten en jaksa yhtään harmitella tämän päivän sateita! Kävin jopa uimassa (pakotettuna), jos nyt pikadippaus lasketaan uinniksi. Seuraavan kerran suostun veteen saaristossa joskus heinäkuun puolella.


Vielä pitäisi jaksaa tsempata töissä reilu viikko; aika maitohapoilla alkaa olemaan tuo henkinen puoli... Kalenterissa on palavereita ihan reippaasti joulukuulle asti, ja elokuu on jo lähes ylibuukattu - näkee nyt jo, että esim. mailit tulee luettua ja vastailtua iltatöinä :-( Toisaalta täytyy olla tyytyväinen, että tekemistä riittää ja että firmalla on asiat kunnossa, sillä taantumahan se taitaa siellä kesän varjoissa jo kurkkia ja syksystä tullee aika rankka monelle.

Pitääkseni Euroopan taloutta omalta osaltani yllä, olen jatkanut investointejani omaan henkilökohtaiseen hyvinvointiini: 

Aika räväkkä väriyhdistelmä meikäläiselle :-)

Tämä huivi tuli perjantaina toimistolle - Malene Birgerin toimitus oli näköjään myös uskomattoman nopea! Torstaina (muistaakseni) oli ennakkoale kantiksille, ja nappasin -40% huivin lisäksi violetin trikoomekon, jota olin ihastellut  jo aikaisemmin. Harmikseni mekko oli M-kokoisena liian väljä, joten se lähtee takaisin (tai no, sovitan vielä kerran nyt illalla ihan varmuudeksi :-). Mitä värejä: vaaleanpunaista ja oranssia huivissa, violettia mekossa - kohta pitää muuttaa blogin nimeä!

Huomenna lapsukaiseni lähtee mummolaan viikoksi, on jo valmiiksi ihan orpo olo - olenkin buukannut lähes joka illaksi jotakin menoa, jotten ihmettelisi hiljaisuutta kumisevaa taloa täällä yksikseni (en ole kysynyt, mutta 100% varmaa on, että mies pelaa golfia joka ilta)...

Nyt siis lapsen kanssa iltapesulle ja satua lukemaan, nati nati teillekin :-)

4 kommenttia:

 1. Aaton sää oli kyllä mieletön, onnistuin jopa polttamaan niskani! Loppujuhannus menikin sitten vähän perinteisemmällä säällä, mutta kotona ollessa se ei haitannut lainkaan.

  Ihanat värit tuossa huivissa ja olipa tosiaan nopea toimitus!

  Ihana viikko tulossa, nautihan omasta ajasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, varmasti nautin! Tänään en ehtinyt, mutta huomenna haen sushia iltapalaksi - niitä harvoja ruokia, joita muuten varsin kaikkiruokainen lapsi ei ole oppinut syömään. Perjantaihin mennessä kaipaan sitten jo lapsen kiukuttelua, vastaanväittämisiä ja mankumisiakin, ja sitten onkin sopiva aika ottaa hänet takaisin :-)

   Poista
 2. Kaunis huivi!

  Koeta jaksaa vielä hetki. Mulla vielä tämä ja ensi viikko duunia ja olen yllättävän hyvässä vedossa, vaikka mullakin viime hetken rutistus (loputon sellainen;) edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä siis meille loppukireihin! Kyllähän sitä jaksaa kummasti, kun tietää että saa kohta levätä muutaman viikon ja tehdä vain kivoja asioita :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...