6.12.2012

Päivän prinsessalle

Tänään on taas synttärijuhlat, ja sankari saa tällaisen kortin ja leffaliput - 11-vuotiaalle tytölle on tosi vaikea keksiä sopivaa lahjaa (etenkin kun itsellä on pari vuotta nuorempi ja vastakkaista sukupuolta edustava lapsi...)!


Aamupäivä on mennyt laiskotellessa, ihanaa :-) Illansuussa onkin sitten kiva tälläytyä kevyesti ja lähteä synttärikemuihin - ovat siis sukulaisjuhlat, eli mulla on siellä ihan ikäistäni seuraakin. 

Ja huomenna jatkan verkkarilinjalla etäpäivän merkeissä; työlista on aika pitkä, mutta kyllä se työnteko vain tuntuu vähän erilaiselta, kun voi keitellä itselleen hyvää kahvia ja koira lämmittää jalkoja samalla kun vastailee maileihin tai päivittää exceleitä. 

Ulkona pyryttää nyt siihen malliin, että kohta on pakko lähteä tekemään välilumityöt, jottei urakka kasaudu mahdottoman raskaaksi. Ja pitäisi myös siivota siivoajia varten - jotenkin meille on päässyt syntymään aika hurja kaaos tässä viime päivien aikana, mikä on tosi kumma juttu, sillä olen käynyt kotona vain kääntymässä! Kukas täällä kotona onkaan sitten ollut, hmmm....

****
alevinkki vielä: Part Twon nettikaupassa tänään ja vain tänään kaikki mekot -40%.

4 kommenttia:

 1. Ihania nuo sun tekemät kortit!

  Minä lähdin kotoa maanantaina ja kolme paikkakuntaa läpikäytyäni päädyin isälleni Ouluun itsenäisyyspäivän viettoon, loppuperhe lentää tänään perässä. Eli mullakin on huomenna kotitoimistopäivä, mutta poissa kotoa! :-D

  Oikein mukavaa itsenäisyyspäivää ja pitkää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Onko Oulussa yhtä paljon lunta kuin täällä?

   Poista
 2. Onpas kaunis kortti, wau!
  Vaikka meiltä löytyy molempia sukupuolia omasta takaa, tuntuu siltä noiden lasten lahjojen ostaminen haasteelliselta:)
  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä nyt tosissani innostuin väsäämään noita kortteja, kun kerrankin löysin jotakin sellaista, mitä osaan tehdä :-)

   Hyvää itsenäisyyspäivää teillekin!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...