7.12.2012

Tiukka etäpäivä

Huh huh, ihan tosissaan tuli tehtyä hommia tänään - ja silti to-do-listalle jäi vielä tekemättömiä kohtia (kuten aina...). Työpäiviä on jäljellä kuusi ennen lomaa, mikä on toisaalta mielettömän hienoa, mutta toisaalta älyttömän stressaavaa, kun pitäisi saada koko maailma valmiiksi siinä ajassa. Niin, firmahan ei millään pärjää ilman minua kovinkaan pitkään, sillä kaikki muut sadat  työntekijät tarvitsevat opastustani ja viisauttani päivittäin. Joopa joo...

Koira oli hiljaisena sparrausapuna koko päivän, ja huolehti siitä, etteivät linnut uskaltautuneet liian lähelle olohuoneen isoja ikkunoita.


Tästä alla olevasta kuvasta pitäisi löytää pieni poika.


En ole laittanut mitään muita joulujuttuja kuin nuo Gantin tyynyt ja yhden ison joulutähden ikkunaan, ja alkaa tuntumaan siltä, ettei enempää välttämättä tarvitakaan. Ei näin pientä asuntoa tarvitse tunkea ihan täyteen kaikkea sekalaista krääsää - johan siinä alkaa sattumaan silmiin!
(The real story: en muista, mihin olen jemmannut joulukoristelaatikon)

Ja vielä eilinen asu huonossa valossa; muistin ilokseni, että kaappini perukoilta löytyy sopivan sininen mekko Suomen itsenäisyyden kunniaksi ja kerrankin oli helppo valita juhla-asu!

Voisihan tuota pitää töissäkin joskus, nyt kun taas löysin sen käyttöön. Mitäköhän muita aarteita sieltä oikein syvältä kaukaa löytyisikään?!

Nyt taidan ottaa perjantain kunniaksi pienet torkut ja lähteä sitten koiran kanssa tuonne pimeyteen tarpomaan. Kotikin on siisti siivoajien jäljiltä, joten kyllä nyt kelpaa aloittaa viikonlopun vietto!

Mahtavan mukavaa perjantai-ilta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...