9.12.2012

Päivän ostos

oli UV-suojattu surffipaita, jonka ilokseni muistin tilata ja jonka toivottavasti ehdin vielä saamaankin ennen kuin lähdemme reissuun (ainakin maksoin itseni kipeäksi extrapikatoimituksesta).

Olen joka Thaimaan reissullani kaivannut tällaista, sillä snorklasreissuilla tulee lilluttua vedessä tuntikausia ja alabasteri-ihoani on aika haastaava suojata niissä olosuhteissa. Tosin viimeksi uin ihan tavallinen t-paita päällä - ja poltin huonosti suojatun peffani, joka oli välkkynyt veden pinnassa kuin suuri, auringonsäteitä imevä tutkalautanen.

Lapsella on myös aina ollut näitä uimapaitoja ihan allaskäytössäkin, koska se on lähes ainoa tapa (+ pitkät uimashortsit ja jonkinlainen hattu) pitää vilkas muksu mitenkään auringolta turvassa. Hyvin ovat toimineet, ja suosittelenkin lämpimästi kaikille kuuman auringon alle matkaaville! Hyviä on mm. Polarn O. Pyretilla ja Bodenilla.

Jos olisin saanut valita vapaasti (=jos olisin ollut fiksu ja muistanut tämän uimapaita-asian viikkoja sitten, enkä juuri ennen lähtöä...), olisin ehdottomasti halunnut tämän viereisen Billabongin mallin, mutta nyt olin täysin Amazonin ja vieläpä pikatoimittavien myyjien varassa ja jouduin siis tyytymään tuohon perinteisempään versioon. Siitäs sain!

Sitten erehdyin vielä surffailemaan PoPin verkkokauppaan, ja kun outlet-osiosta (eli maltillisesta alesta) löytyi pojalle sopivat skimbahousut, tilasin nekin. Hups!

Nyt tosin vanhat housut saavat kelvata, sillä me uhmaamme hiljalleen höytyilevää lumisadetta ja lähdemme laskettelemaan! Katsotaan, pääsenkö huomenna omin voimin hevosen selkään, kun nyt siis menen ekaa kertaa mäkeen...

Leppoisaa sunnuntaipäivää kaikille teille!

2 kommenttia:

  1. Milläs suojaat ahterin, kun tilasit pelkän paidan? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erinomainen huomio! Ainakin käytössä on SPF 50 ja sitten harkitsen paikan päältä jotain naisellisempia uimashortseja, niitä kun on siellä (Thaimaassa, siis) joka koju pullollaan.

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...