23.2.2013

The Slipper Shoe - hit or miss?

Olisikohan ollut viime kesä, kun näitä tohvelitossuja alkoi näkymään - ei niinkään Suomen katukuvassa, mutta muotilehdissä sitäkin enemmän. En ihan heti lämmennyt, hidas kun olen - ja voisiko muka mikään horjuttaa ballerinan valta-asemaa?!

Ehkä ei voi, mutta jokin näissä viehättää...

Tässä mytheresa.comissa tarjolla olevia esimerkkejä, valikoimaa tosiaan on!

Tod's - Alexander McQueen - Miu Miu 

Louboutin - Dolce Gabbana - Valentino

Nilsonilla ja Vagabondillakin on omat mallinsa, joten ehkä olisi viisasta hankkia jotkut hieman huokeammat yhden kesän kengät kuin vaikkapa nuo Valentinon 558€ hintaiset ehkämänäitäainajoskuspidänversiot... En ole vielä katsastanut Gapin valikoimaa :-)

Mallin mittasuhteiden pitää kyllä olla just eikä melkein: nuo vaaleanpunaiset Valentinon kengät esimerkiksi näyttävät vanhan mummon aamutossuilta, kun taas Louboutinit ovat todella viehättävät. Ja myönnettäköön, että viime vuonnakin jo hiplailin kohtaamiani tohvelitossuja, mutta ne vain eivät olleet tarpeeksi lähellä oikeita geometrisiä kulmia. Näen tohvelitossut jo sen himoitsemani mustan nahkahameen kanssa.

Niin, joko kerroin, että mun on pakko saada sellainenkin?

Sairaspetihaaveilu (ja -shoppailu) jatkuu edelleen, ja mieskin niiskuttelee jo orastavaa Man Coldiaan - Luoja tätä huushollia varjelkoon siinä vaiheessa, kun se vielä pamahtaa päälle täydellä teholla, kun muutenkin olemme jo kaoottisessa tilassa! Koirakin ehti karkaamaan aamulla (takapihalla oli yllättävä hankikanto -> paineli suoraan aitojen yli), eikä kukaan jaksa kokata; ainoa tilanteesta nauttiva on lapsi, joka saa edelleen pelata luvattoman paljon tietsikkapelejä, kun immobilisoidut vanhemmat eivät jaksa kieltää tarpeeksi ponnekkaasti... Huomenna varmaan raportoin ostamistani tohvelikengistä - ja saa vinkata, jos tiedätte mistä löytäisin sen täydellisen mustan nahkahameen :-)

6 kommenttia:

 1. Mä löysin viime syksynä Mangosta täydellisen nahkahameen. Siitä onkin tullut yksi mun lempihameista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin tsekata sekä Mango että Zara, joo!

   Poista
 2. Voisin kuvitella nuo punaiset D&G jalkaani ja punaiset huivin kaulaani :)

  Piti käydä tsekkaamassa hintaa, kauppaan jää. Silmiin osui kyllä todella mageet siniraidalliset Todsit. Täytyy vähän tsekkailla, että olisiko niitä kesänaleissa. Kävisivät varmasti kivasti pellavahousujen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olivatkin viittellisiä esimerkkejä :-) Mielummin ostaisin Todsin klassikkoloaferit (car shoes), kuin tuollaiset parin kauden trendipopot!

   Poista
 3. Voisin nuo slipperit ostaa jonain Zaran halpoina versioina, sillä en usko niiden olevan kovin pitkään muodissa ;) Mutta kivoilta näyttää ja muutamia kokeilleena olleet ihan hyviä jalkaankin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään usko niiden olevan mikään kestohitti. Siinä vaiheessa, kun niitä näkyy Prisman Hesarin ilmoituksessa tietää, että on jo aika siirtyä eteenpäin :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...