23.2.2013

Voi pylly!

Siis voi helvetin helvetti ja kaikkea muuta väkevämpää! Puhelin soi tänään puoliltapäivin tuntemattomasta numerosta, enkä jaksanut vastata - varmaan jättäisi mulle viestin, jos olisi tärkeää asiaa, vai mitä?!

Nyt vasta, tässä sohvalla maatessani klo 22:50 tajusin, että soitto tuli kauneushoitolasta, jossa minun olisi pitänyt olla rentoutumassa kuumakivihieronnassa klo 13. En sitten ollut. Perkele.

Tässä tuli nyt todistettua, etten minä pelkästään töihin tarvitse sitä elämäntapavalmennusta, vaan tähän arjenkin elämänhallintaan!

Pistän tietysti kaiken tämän järkyttävän flunssan piikkiin ja yritän maanantaina soittaa ja kähisten anella armoa, mutta ymmärrän kyllä hyvin, jos en enää saa uutta aikaa :-( Että voikin harmittaa, kun ei noita hemmotteluhetkiä nyt mitenkään ylenpalttisen usein ole!

2 kommenttia:

 1. Voihan harmitus - toivottavasti on armollinen hoitaja siellä kauneushoitolassa. Mä en vielä ole koskaaan hemmotteluhoitoa unohtanut, mutta hammaslääkärin kylläkin useammankin kerran...kivasti kävivät kukkaron päälle...
  Yritähän lepäillä se flunssasi pois - samaa täälläkin koitetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eipä tässä nyt enää voi asiaa liikaa harmitella - tehty mikä tehty! Hammaslääkärin voisin unohtaa ihan tarkoituksella :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...