2.4.2013

Kaikki kohdallaan


Kuvan postasi Facebookiin Nina's,
alkuperästä en tiedä.
Hiusidolini Michelle Williams on nyt koonnut ihan täydellisen asun! Mua jäi jo muutenkin kaivelemaan Nectarinessa myytävät hiekanväriset mokkanilkkurit, eikä tämä kuva auttanut asiaa ollenkaan...

Farkkupaita mulla olisi jo :-)

****

Elämäntapavalmennukseni loppui tänään; käyntejä tuli yhteensä neljä. Alun skeptisyyden jälkeen täytyy sanoa, että kyllä siitä jotakin hyötyä oli, vaikkei muutamassa kuukaudessa ja käynnissä tietenkään ihan muuksi muutu (eikä ollut toki aikomuskaan).

Ihan itse sen aikana sai asioita pähkiä, coach vain kyseli lisää ja lisää kysymyksiä ja välillä teki hienovaraisia havaintoja siitä, miten yksioikoista rataa omat ajatukset kulkevat ja miten vahvoja uskomuksia sitä joistakin asioista onkaan. Esim. "olen kyllä tosi huono oppimaan uusia asioita" tai "en pysty ikinä laihduttamaan" -> onkohan tuo nyt oikeasti totta, vai onko sitä vain suggeroinut itsensä tuhansien toistojen kautta uskomaan noin.

Oman motivaation täytyy olla kohdallaan, sillä se on muutoksen avain ja perusta - kukaan ei voi pakottaa ihmistä muutoksen tai kasvun tielle, jollei hän sitä aidosti itse halua. Tämä oli ehkä itselleni se haastavin kohta, sillä vaikka suhtauduin valmennukseen ihan avoimin mielin ja positiivisesti, en myöskään osannut määritellä kovin selkeää yhtä tavoitetta, jota kohti pyrkiä.

Tämän lyhyen kokemukseni perusteella suosittelisin siis valmennusta yhtenä keinona sellaiselle henkilölle, joka on motivoinut muutokseen ja valmis avautumaan ja sparrailemaan asiasta [aluksi] vieraan ihmisen kanssa. Ei siinä mitään menetäkään!

Seuraava haasteeni on kuukauden päästä kalenteriin merkitty kirppispaikka - makkarissa on jo nyt yksi Ikean kassi täynnä tavaraa, joten hinnoittelun ja laputtamisen voisi aloittaa kerrankin ajoissa. Mitä mieltä olette, kannattaako hyllyyn kiinnittää kyltti, jossa lukee "Naisten merkkivaaatteita k.38-40" tms.? Olen nähnyt sellaisia joskus, mutten tiedä toimivatko vai ärsyttävätkö ne enemmän...

*****
Ja ulkona paistaa edelleenkin aurinko, kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu!

9 kommenttia:

 1. Mä jättäisin kyltin pois, mä ainakin kävelisin ohi, enkä edes katsoisi, vaikka tiedän ettei kokolappu aina kaikkea kerrokaan. Tämä nyt vain omana mielipiteenäni.

  VastaaPoista
 2. Tyyppi piinaa mua tuolla farkkupaidalla. Kai mun on mentävä se ostamaan. Just mun näköinen asu! Olin jo menossa ostamaan tuollaisia kenkiä, kunnes muistin, että mullahan on jo yhdet vähän vastaavat. Tuollainen neulekin on. Ja takki.

  Mikähän mulla muuten on, Karlan blogissakin oli ihania kiilasandaaleja. Unohdin, että mulla on sellaisetkin. Olen tainnut liikaa hillua Cameleiden ja Sorellien kanssa viime aikoina...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa monta palasta, sulta vain yksi farkkupaita! Ai niin, onhan mulla tuo tukkakin :-)

   Ja älä huoli, mä en muista puoliakaan mun kengistä...

   Poista
  2. Piti lukea, että multa PUUTTUU monta palasta

   Poista
  3. Tukan ottaisin heti. Mutta kun kasvatan... Ja oon brunetti.

   Poista
 3. Kyllä mulla toimis tuo kyltti! Silloin saat täsmäostajia paikalle eikä kukaan potentiaalinen ostaja kävele ohi.

  Nuo nilkkurit on tosi ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on yksi puolesta, toinen vastaan...odotan kolmatta ja ratkaisevaa ääntä :-)

   Kuulen jo Nectarinen kutsun korvissani.

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...