3.4.2013

Päivän asu


Nahkahame ja villapaita, miksen tätä aikaisemmin tajunnut?!  Sopivasti rouheaa ja rentoa. Kuvasta tosin huomaa sen, että hameen pituus on ihan siinä ja siinä... kehtaisitteko pitää töissä noin lyhyttä hamosta?

Kuvan otti hovikuvaajani, eikä kahvikuppi kädessäni ole edes mitään rekvisiittaa, vaan tilanne oli täysin aito :-) Selittää myös sen, miksi otos on taas hieman tärähtänyt hyvästä yrityksestä huolimatta. Mutta kyllä tuosta lapsesta vielä kelpo muotokuvaaja kouliintuu!

***

Olin aamulla valtaisan morkkiksen vallassa kun huomasin, ettei meillä ole kaapissa mitään terveellistä välipalaa pojalle. Sitten muistin, että nuorimmat poliisin Kampista häätämät lapset olivat alle 10-vuotiaita. ALLE 10-VUOTIAITA!!! Päätin olla itselleni armollisempi.

21 kommenttia:

 1. Ihanan rento asu, tykkään <3 Riippuu varmaan työpaikasta, omalleni voisin kyllä mennä juuri kuvan asulla. Ehkä ihan matalat kengät sopisivat silloin ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa pitää matalia kenkiä (ainakaan saappaita) hameiden kanssa - katsotaan, miten taipuu ballerinojen kanssa, kunhan lumet sulavat :-)

   Poista
 2. Heh, juu, terveellistä välipalaa. Lasketaanko "äitien tekemä ruoka" terveelliseksi välipalaksi ;)

  Omalle työpaikalleni hame olisi liian lyhyt eikä nahkakaan sinne kävisi, mutta riippuu ihan työpaikasta. Kyllä noilla säärillä kehtaa käyttää lyhyttäkin hametta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :-) Meidän alalla voi teoriassa pukeutua ihan miten rennosti tahansa, kaipa tässä alkaa neljänkympin kriisini nostamaan päätään...

   Poista
 3. Tosiaan riippuu varmaan työpaikasta, mutta komppaan että noilla säärillä itse ainakin kehtaisin :)

  VastaaPoista
 4. Mä voisin käyttää tummien sukkisten kanssa. Ihonväristen kanssa olisi liian lyhyt.

  Ja mitä tuohon Kampin raportointiin tulee, niin siinähän sanottiin, että kyseiset alle 10 -vuotiaat olivat "karanneita koulukotilapsia" (tarkoittaa varmaankin huostaanoteettuja lapsia), niillä ei varmaan ole tuo elämä kovin ruusuista muutenkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperin uutisessa luki, että osa alle 10-vuotiaista oli palautettu koteihinsa ja poliisi oli kysynyt vanhemmilta, onko kauppakeskus niin nuorten ajanviettopaikka (tms. en muista kirjaimelleen). Nyt tuota uutista oli lyhennetty ja jätetty vain se koulukotikarkurit-kohta... Oli miten oli, jos kymmenenvuotias hengailee illalla 16-vuotiaiden kanssa ostarilla, on aika heikot eväät jatkoa ajatellen :-(

   Poista
  2. Ahaa, mä olen siis lukenut jonkun lyhennetyn version. Oli miten oli, meillä ei ole 16 -vuotiaallakaan mitään asiaa Kamppiin hengailemaan. Sillä on onneksi parempaakin tekemistä;)

   Poista
 5. Hyvännäköinen hamonen - mistä löysit? Huomasin nimittäin, että Stokkan Enya-mallistossa oli kanssa nahkahameita. Mun Mango on edelleen hyvin vedossa. Mullahan on aika tai siis todella konservatiivinen työpaikka ja kun ekan kerran vedin hameen päälleni, multa kysyttiin, missä mun ruoska on :O... Mutta nyt ne on jo tottuneet. Joo ja muotiguru ystäväni käski yhdistää sen juuri noin yleisilmettä pehmentävään neuleeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellokselta löysin, usko tai älä :-) Ja mahtavaa, että osasin tehdä muotigurun oppien mukaisesti ihan itse (EN kopsannut tietenkään mistään muotilehdestä)!

   Poista
  2. ...ja mäkin muuten bongasin sen Enyan hameen, mutta olin JUURI ehtinyt ostamaan tuon.

   Poista
 6. Hyvin passaa!
  Mäkään en voisi töissä käyttää, en edes vaikka mulla olisikin polvien kohdalla muutakin kuin terävänä törröttävät luut. :-D Mulla sulle sopii loistavasti ja tuon villiksen kanssa on ihan loistava yhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en todellakaan suostu uskomaan, että sun polvet on NIIN kummalliset -mutta jokaisellahan meistä on joku fiksaatio/harhaluulo...

   Poista
  2. Hei... kyllä ne on. Joku päivä vielä näytän sulle. ;D

   Poista
 7. Erittäin hyvältä näyttää, kehtaa kehtaa!!!

  VastaaPoista
 8. Hyvin kehtaa! Ja joo, armoa pitää itselleen antaa, vaikkei aina joka päivä ihan terveellistä välipalaa olisikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsihan oli vain tyytyväinen, kun sanoin että nyt on sitten ihan pakko täyttää vatsa kekseillä ja pullalla :-)

   Poista
 9. Minulla 51-vuotiaalla on saman mittainen hame työhameena ja sen kanssa käytän paksumpia mustia sukkahousuja jotka ei näy läpi lainkaan ja korkeat korot. Ihan asiallinen työasu!

  Aurinkoiterveisin Krista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Krista ja aurinkoa sinunkin viikonloppuusi!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...