8.4.2014

100 Päivää100 Naista (2)

Kerroin jonkin aikaa sitten Vichyn 100 päivää 100 naista -kampanjasta, jonka koehenkilönä olen nyt toiminut parisen kuukautta. Homma meni siis niin, että tein netissä ihoanalyysin, jossa sain itse määrittää, mihin ongelmiin haasteisiin halusin muutosta. Ja kukapa sitä ei haluaisi hehkuvan nuorekasta ihoa - vai mitä te muka olisitte valinneet?!

Sen perusteella Vichyn ystävällinen väki kasasi minulle sopivat tuotteet ja sain näin mahtavan paketin:


Kuten näkyy, Idéalia-sarja on varsin runsaasti edustettuna ja se onkin aivan huippu! Oikealla yläkulmassa näkyvä seerumi on yksi suosikkituotteistani, ja olenkin käyttänyt sitä niin avokätisesti, että jouduin pyytämään jo täydennystä. Seerumi on helppo levittää ja imeytyy nopeasti, mutta tuntuu toisaalta myös niin runsaalta, etten ole läheskään joka päivä käyttänyt enää päivävoidetta sen päällä.

Idéalia Life Serum on kehitetty torjumaan erityisesti elämäntapojen ja elinympäristön aiheuttamaa ihon ikääntymistä, johon vaikuttavat mm. stressi, rasvainen ja epäsäännöllinen ruokavalio, tupakointi, UV-säteily ja saasteet.

Vaikuttavat aineet: LHA:n ja LR2412:n ainutlaatuinen yhdistelmä.

Ihoa vahvistava seerumi tekee välittömästi ihosta heleän muuttaen sen sävyn tasaisemmaksi. Väsymyksen merkit vähenevät ja ihohuokoset pienenevät. Iho tuntuu sileämmältä ja näyttää nuorekkaammalta ja säteilevämmältä.

Toinen erityisen positiivinen yllättäjä on ollut saman sarjan BB-voide: kerrankin löytyi tarpeeksi vaalea sävy - ja olen kuulkaa kokeillut yhden jos toisenkin kilpailevan tuotteen! Voiteessa on myös SPF 25, mikä on tosi iso plussa (ja muissa tuotteissa jonkinmoinen miinus). Olen käyttänyt BB-voidetta lähinnä viikonloppuisin, sillä töihin olen niin tottunut laittamaan meikkivoiteen, etten osaa siitä tavasta ihan helpolla luopua. 

Muistakin tuotteista riittää vielä kerrottavaa ja hehkutettavaa, mutta jatkan aiheesta myöhemmin. Tällä välin voit lukea kommenttejani (ja 99 muun naisen) täältä -samassa paikassa voit myös tehdä oman, ilmaisen ihoanalyysisi ja aloittaa matkan kohti ihanneihoasi.

4 kommenttia:

 1. Kiva lukea kokemuksia, aina voi löytyä uusia suosikkeja! Tuo seerumi taitaa ehdottomasti olla kokeilemisen arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kolme seerumia (Idealia, Aqualia Thermal sekä Liftactiv - tämä silmille) ovat suosittelun arvoisia!

   Poista
 2. Sama täällä, toi idealia on aiiiiivan huippukamaa, mutta kieli pitkällä odotan mitä kävi itseruskettavan kanssa ;-) nimmerk pelkästä hajusta lähtee yleensä taju :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viittaako toi itseruskettava mun kokeiluun sen L'Oréalin uuden itseruskettavan seerumin kanssa? Siinä ton kyllä tuoksu kohdallaan, mutta muuten oli vähän heikko esitys... Annan sille vielä uuden mahdollisuuden heti kun ne vanhat laikut ovat haalistuneet!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...