25.4.2014

Vessapaperitakki (totuus tulee lasten suusta)

jakku Selected Femme farkut Gapkengät Sam Edelman
Samassa syssyssä, kun tilasin Atterley Roadilta leoparditossut, otin mukaan myös tämän Selectedin jakun, jota olin jo monta kertaa aikaisemmin hypistellyt virtuaalisesti; -40% alessa sille ei jäänyt enää montaakaan ropoa hintaa, ja kun AR:lla on vielä kaiken lisäksi nykyään ilmaiset palautukset - mitä arvostan suuresti! - ei riskiäkään ollut.

Koen tämän jakun jotenkin ihan omakseni, ja olenkin jo ehtinyt käyttämään sitä muutamana päivänä (viimeksi eilen työbileissä punaisten korkkareiden ja kultaisen kaulakäädyn kanssa). Vähän kuitenkin tunnelmaa latisti se, kun poikani huomautti, että sen kuosi muistuttaa ihan vessapaperia, jossa on kuulemma samanlaisia kuvioita :-O

Käytiin aamulla pojan kanssa pikakäynnillä hammaslääkärissä, sillä monen hyvin sujuneen viikon jälkeen hammasraudat alkoivat yhtäkkiä painamaan ikeniä, ja meillä oli kamalaa vääntöä niiden pitämisestä - aika julmalta se tuntuukin väkisin pakottaa itkua tihrustavaa lasta laittamaan niitä suuhun - näin ne lapsuuden traumat saavat alkunsa...

Soitin aamukasilta kaupungin hammashuollon pahamaineiseen puhelinpäivystykseen klo 7.55 (ajanvaraus aukeaa 7.45) ja olin jonossa nro 246! Hetken aikaa odottelin linjoilla ja kuuntelin, kuinka "etenin" jonossa erittäin h-i-t-a-a-s-t-i. Kyllästyin ja painoin *-painiketta, jolla piti päästä tekemään soittopyyntö - mutta jokin kosminen onnenvoima tulikin väliin ja minut yhdistettiin vahingossa jonon ohi ajanvaraukseen ja sain ajan puolen tunnin päähän! Onneksi mulla on lottokin vetämässä, sillä moisia onnenkantamoisia ei kohdalleni osu koskaan! Vähän tuli kiire, sillä olin vielä yöpuku päällä (mulla oli renkaanvaihdon takia etäaamu suunnitelmissa), mutta niin vain ehdimme ajoissa paikalle.

Syy lapsen kipuun oli irtoava hammas, joka lähti pinnallispuudutuksen jälkeen ihan yhdellä kevyellä kiertoliikkeellä irti. Poika on perinyt minulta säälittävän alhaisen kipukynnyksen, joten onneksi puuduttivat tuossakin tilanteessa ihan pyytämättä ikenen, eikä tullut elämänsä ekasta puudutuksesta (sillä megapiikillähän kundit toisiaan pelottelevat) mitään turhia pelkotiloja. Niitä ehtii keräilemään sitten aikusena :-)

Lyhyen työviikon jälkeen onkin hyvä taas vetäytyä viikonlopun viettoon, vai mitä? Lähden itse duunikeikalle pariksi päiväksi jo varhain sunnuntaina, joten omalla kohdallani tämä jää vähän tyngäksi; silti ohjelmassa on puutarhahommia (yäk), ratsastusta ja lapsen salibandyturnaus, ja nukkuakin pitäisi vähintään 10h/ yö, jotta saisin vähän otettua takaisin tämän viikon olemattomia unia. Levätään ja nautitaan auringosta!

6 kommenttia:

 1. Voi harmi hammasvaivojen kanssa, onneksi saitte kuitenkin nopeasti ajan! Ehdottomasti lottoa vetämään!

  Ihana jakku, minä kyllä lämpeän tuolle vessapaperikuosille kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin keski-ikäinen, että mulla on kestolotto :-)

   Ja kyllä munkin mielestä toi vessapaperikuosi on ihan vetävän näköinen - ei noi miehet (nuoret tai vanhat) aina niin ymmärrä muodin päälle!

   Poista
 2. Hihhih vessapaperikuosi :) Nätti jakku, voisin itsekin moisen ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onkin aika usein ihan saman maku :-D

   Poista
 3. Kaunis asu ja vesspaperi takki on just makee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, munkin mielestä se toimii :-)

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...