6.4.2014

Turun tuliaiset

Turun miniloma oli - ihan odotusteni mukaisesti - erittäin onnistunut. Meillä oli fantastiset näköalapaikat The Voice of Finlandin katsomossa, ja tunnelma oli ihan kirjaimellisesesti käsinkosketeltava; etenkin naiskilpailijat olivat aivan huippuja, vaikka harmittaakin että Maya Kurki tippui. Eräs pikkutyttö muuten sekoitti minut häneen viime viikolla kaupassa, enkä voisi olla enemmän imarreltu siitä ajatuksesta, että meissä olisi edes vähän samaa näköä - Elastinenhan kuvaili häntä kisan kuohkeimmaksi minkiksi! Multa oli lisäksi mennyt ihan ohi (kerrottiinko sitä edes etukäteen?), että Cheek ja Diandra vetävät yhteissetin, ja sekin oli aivan huippu.

Ohjelma kesti kymmeneen asti, ja tuli vähän kiire ehtiä 22:30 pöytävaraukseemme Di Trevissä - jota muuten suosittelen todella lämpimästi. Söimme cavan siivittämänä tapaslankun ja lisäksi vielä perunat, nam nam! Ainoa valituksenaiheemme oli se, ettei kukaan tullut varoittamaan meitä valomerkistä, sillä olisin vielä niin kovin mielelläni ottanut kolmannen cavan ihan siinä samassa paikassa. Nyt oli sitten pakko jatkaa matkaa eteenpäin...
Ai niin, otettiinhan me mojitotkin :-)
Olimme ajatelleet poiketa Apollossa, joka on kuulemma TVOF:n virallinen jatkomesta (Axl Smith olisi ollut DJ:nä), mutta siinä vaiheessa kävelymatka Humalistonkadulle "asti" ei houkutellut enää ollenkaan. Oli kamala virhe mennä Hamburger Börsin aulabaariin iltamyssylle, en sano enempää.

Kiertelimme aamupäivän Turun putiikkeja ristiin rastiin - ja päädyimme hieman mukavuudenhaluisesti uudestaan Di Treviin lounaalle (pizzakin oli aivan mainio). Jotenkin siinä aika kului niin nopeasti, ettemme ehtineet Sisustuksen Koodiin ollenkaan, mikä oli kyllä tosi harmi, sillä sieltä löytyy aina vaikka mitä kivaa - jollei ostettavaa, niin vähintään hypisteltävää ja ihasteltavaa.

Ostokseni jäivät ihan surullisen laihoiksi, vaikka olin mukamas niin tosimielessä liikenteessä. Kuvan Edbladin rannekoru oli ainoa isompi ostos itselleni - eivätkä ne Zaran bokserit pojalle nyt niin päätähuimaavan erityiset olleet nekään... Olen selkeästi nykyään paljon taitavampi nettishoppaaja kuin mitä olen IRL!

Tärkeintä on kuitenkin se, että hauskaa oli ja saimme maailmaa parannettua tosi paljon :-) Tuntui ihan hassulta tulla kotiin lauantai-iltaa viettämään, sillä 24h reissu tuntui ainakin tuplat pidemmältä. Nyt vain seuraavaa reissua suunnittelemaan - viikonlopussahan ehtii vaikka mitä!

4 kommenttia:

 1. Kaunis koru, näyttävä mutta sopivan simppeli ainakin omaan makuuni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla oli se tänään jo kädessä, ja hyvin toimi :-)

   Poista
 2. Kivalta kuulosti reissunne, ja ehkä sitten ostoksissa laatu korvasi määrän :)
  Tosi nätti koru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, ja lisäksi säästin samalla tosi paljon rahaa (jotka hassasin sitten Hulluille päiville...)!

   Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...