15.4.2014

Pari sanaa putsareista

Sain Vichyn "100 päivää, 100 naista" -kampanjan kautta käyttööni kaksi erilaista Purete Thermale -sarjan putsaria, jotka olivat itse asiassa molemmat entuudestaan tuttuja - en vain ollut niin perehtynyt niiden tuotelupauksiin tai ainesosiin tätä ennen, että olisin osannut kirjoittaa niistä paria sanaa enempää. 

Purete Thermale -sarjan tuotteissa on paljon ihoa rauhoittavaa Thermal Spa -lähdevettä, mikä kuulostaa hyvältä pohjalta ihonhoitorutiineissa. Mitä puhtaampi ja rauhaisampi iho, sen valmiimpi se on varmaan vastaanottamaan kaikki hoitotuotteet!

Vichy toi mielestäni ja muistaakseni ihan ekana tällaisen vaahtoputsarin markkinoille jo vuosia sitten (sittemmin ainakin L'Oreálilta ja Lumenelta tuli samanlaiset), ja tykkään siitä kovasti: se tuoksuu hyvältä ja jättää ihon oikein syväpuhtaan tuntuiseksi. Meikkiä sillä ei saisi poistaa, mikä on näin laiskalle ihmiselle pieni miinus, sillä mielelläni hoitaisin koko puhdistusrumban yhdellä ja samalla tuotteella. En myöskään ole kaikkein aktiivisin kasvoveden käyttäjä, ja koska sellaista ei ollut tuotesuositusten mukana, on sekin jäänyt nyt ihan unholaan. 

Plussaa tulee vielä siitä, että tuote on aivan käsittämättömän riittoisa: pari voiteista on jo kokonaan loppunut tai loppumaan päin, mutta vaikka olen käyttänyt nimenomaan tätä putsaria lähes joka päivä aamuin illoin, on siitä kulunut vasta ehkä viidesosa. Hinta-laatusuhde on siis kohdallaan!

Tätä toista putsaria kohtaan olin kovasti ennakkoasenteellinen, sillä olen enemmän kallellaan geeleihin kuin maitoihin. Siitä syystä ne näytteet, joita minulla tuosta 3-in-1-puhdistusmaidosta oli, olivat jääneet käyttämättä muutamaa hassua kokeilua lukuunottamatta. Päätin kuitenkin antaa sille uuden mahdollisuuden, ja hyvä niin, sillä jouduin vähän muuttamaan mielipiteitäni. Meikit suorastaan sulavat kasvoilta pois ja iho jää tämänkin jäljiltä pehmeäksi ja puhtaaksi. Huuhtelu vie kyllä vähän enemmän vettä kuin tuon vaahdon kanssa; puhdistusmaidon voisi myös pyyhkiä pois kasvopaperilla, mutta siis kenellä muka on kasvopaperia ylipäätänsä ja eikös se ole kamalan epäekologistakin?! 

Mutta jos on tottunut tämän tyyppisiin tuotteisiin, ei tämä varmasti kalpene muille. Ja tosiaan, tämä on 3-in-1, eli myös kasvovesi tulee kaupan päälle :-) 

Muiden kampanjaan osallistuneiden kokemuksia voi lukea kampanjasivuilta; meitä naisia on kaikenikäisiä ympäri Suomea ja jokaiselle on tehty oma ihodiagnoosia ja kokeilemme siis kaikki vähän erilaisia tuotteita. Tähänkin voi kertoa kokemuksiaan - oletko sinä kokeillut Vichyn tuotteita, ja mitä mieltä olit?

2 kommenttia:

  1. Tulin vaan toivottamaan hyvää pääsiäistä ja kertomaan, että luen tämän otsikon joka kerta että "Pari sanaa pultsareista". :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi LOL, kiitos että kirjoitit tämän :-D Olisihan se paljon mielenkiintoisempi teksti aivan varmasti!

      Hyvää pääsiäistä sinullekin!

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...