21.5.2014

Hyvä syke

Olen ihan fiiliiksissä koko tästä päivästä! Töissä on aikamoinen härdelli päällä, mutta kaikki ovat niin täysillä mukana ja innoissaan uusista projekteista, etten yhtään epäile, etteikö meillä olisi loppuvuodesta taas koko kansalle hienoa uutta näytettävää. 

Sitten olin illalla estevalmennuksessa, joka meni tosi mallikkaasti, vaikka hyppäänkin toki vain sellaisia pikkuruisia esteitä, enkä mitään itseni korkuisia kunnon järkäleitä. No mutta siis, hyvin meni ja siitäkin tuli iloinen mieli. Ratsastus on kyllä kaikessa vaativuudessaan myös erittäin palkitseva harrastus, koska aina voi kehittyä ja parantaa, mutta se ei kuitenkaan ole koskaan pelkkää hampaat irvessä suorittamista, vaan aidosti kivaa ja hauskaa. 
takki Whistles│huivi Beck Söndergaard │paita Gap │farkut Gap │tossut Sam Edelman

Päivän asu oli taas sieltä rennommasta päästä (woot - onko muka vielä rennompaa?!). Takki on uusi, tai siis ainakin täällä blogin puolella ennennäkemätön. Siihen kuuluu täyspitkä, irrotettava sisätakki, mutta sen kanssa takki on tosi tönkön näköinen, joten se sai jäädä heti kättelyssä. Vettähylkivä pinta on myös plussaa. Mutta hei, onko mulla nyt lähtenyt mopo käsistä tuon leokuosin kanssa, kun sitä on jo tuplana päällä sekä huivissä että kengissä? Ja double denim, mitäs siitä tuumaatte? Sehän oli ennen ihan no-no, mutta niin vain on näköjänä silmä tottunut :-)

Illan ohjelmaan kuuluu vielä monipäiväisen siivous- ja järjestelyoperaation aloittaminen, sillä äitini ja siskoni lapsensa kera ovat tulossa meille viikonlopuksi, ja täytyyhän kämpän olla heitä varten ihan tip top! Tsemppiä mulle :-)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, se on mun uusi lemppari, vaikkei ole tainnut saada blogissa juurikaan näkyvyyttä.

      Poista

Ilahdun kaikista viesteistä, ihan pienistäkin. Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...